Избори 2024
Писателят Добри Божилов е кандидат с:
Бюлетина 4, Преференция 117 - за Европейския парламент
Бюлетина 4 - за НС
Коалиция "Ние, Гражданите"

Ще си направя тест, ако Бойко ме отведе с белезници... Всичко е пълна идиотщина, превърнаха държавата в гротеска... Вирусът не е опасен, паникьосват ни за власт...

 Ще се изследвам, ако имам симптоми или ако някой ми нареди. Аз имам отговорност към хора, които трябва да лекувам.
Г-н Любенов си е направил преди два дни тест, но на него му няма нищо. Той трябва да се самоизолира. След 10 дни този тест няма нищо да означава. Кога при тези два случая важи теста?
Това попита риторично по бТВ доц. Атанас Мангъров, който е бил контактен с водещия по БНТ Георги Любенов.
Сега и да си направя тест, няма да ми покаже нищо. Жена, ако е правила преди два дни секс, тестът за бременност няма да й покаже нищо.
Аз в момента имам две деца с менингит и смятам да продължа да ги лекувам. Всеки ден в болницата си контактувам с хора, които са положителни за ковид. В случая ние знаем, че сме били в контакт с човек, който е положителен, но е нормално, човек без симптоми да продължи да живее нормално. Всяко друго нещо означава, че системата ще блокира.
Любенов няма да може да си води предаването. Тук не става въпрос за особено опасна инфекция. Би могло да се окаже, че всеки от нас е контактувал с неизвестен брой хора, които са положителни, но не са тествани.
Информацията не се представя правилно. Това не са болни хора. Истински болните са в интензивни сектори. Днес те са с един по-малко, отколкото вчера. Това е нов вирус, който ще мине през хората от цялото земно кълбо. На повечето им няма нищо. Ако действаме по този начин, ние просто ще влезем в една задънена улица.

Битиви, Фрог