Премиерът ни подхвана от сутринта - народът сме "тулупи" и безделници... Психопатът се развилня по ТВ...

"Заветът"  от Добри Божилов
Никакъв Стокхолмски синдром не може да оправдае страхът и нежеланието ни да се разделим с ритници с мъчителя си.
Нима никой от нас не осъзнава, че ни управлява един престъпник, който отдавна е преминал границите на нормалността и упражнява психопатията си върху българския народ?
Нима има държава, като включвам централно африканските и Северна Корея, в които министър-председателят да обижда гражданите на тулупи рано сутрин от телевизора?
Дори другарят Ким не и си позволил да заявява, че Той е направил всичко, Той се трудил, а тулупите и безделниците /тоест народа/ си спи до обяд!
Истината вече трябва да е ясна дори на гербавите поклонници – нас ни управлява един психопат. И много правилно д-р Гълъбова в един свой пост беше отбелязала, че управляващите не са за психиатрите, а за затвора, защото психопатията е личностното отклонение, което не позволява на психопата да се вписва в обществото, той направо го отрича.
Социопат и психопат – това е човекът, който навика българският народ тази сутрин! А ние му позволяваме!
Не може и не трябва да допускаме тринадесетвековна държава да бъде играчка на това същество. Което ни срами пред цял свят.
Той е удобен на господарите си, защото слуша и им позволява да използват България за мръсните си цели. Но е срамен вече дори и за тях. Защото няма логично, разумно и човешко отношение как се търпи подобно срамно поведение и то към собствения си народ.
Тук няма да се спирам върху интелигентността на премиера – там е тотал щета, но това е по рождение, гарга лебед не става, както и да се напъва. Той е съвършеният илитерат.
Но елементарното съобразяване с отговорността и задълженията на поста на министър-председател, елементарното възпитание всеки път като излезеш пред микрофоните да не обиждаш гражданите, от които крадеш и които те издържат, е прекалено и повече няма да търпим това.
На тази срамна история трябва да сложим край. Защото не сме тулупи и безделници, не сме кучетата на Борисов. Ние сме българи и този срамен и престъпен психопат трябва да го изметем от властта! Не ви ли е срам, че го търпим?!?

Елена Гунчева