bTV с грандиозен гаф, докато Диков говори за Василев, Божков и нечия министерска кариера... Те обсъждат как да ги цензурират...

"Заветът"  от Добри Божилов
Сашо Диков заговори за Василев, Божков, нечия министерска кариера, а репортерът и операторът на bTV подозрително се дръпнаха от медийния калабалък.
Точно тогава звънна телефонът на репортера на място, а от разговора чухме следното: Означава ли това, че не пускаме Диков в емисията? Пускаме Кралев, и след това Колев?
Това е поредната страница от сагата с акциите на ФК "Левски", след скандалното интервю на бизнесмена Васил Божков, джиросването на акциите на "сините" на премиера Бойко Борисов и сериозната политическа игра, която се развихря на медиен терен.
bTV обаче направиха своеобразен фал - предаването "На живо" във Facebook улови и подозрителен разговор между продуцентите и репортера на място. Сиреч - какво пускаме и не пускаме в емисията.
Ето и хронологията на изявлението:
"Павел Колев прие документите. Прибра ги в касата. Какво мисли да направи с тях, самият той ще обяви. В момента собствеността на ФК "Левски не се променя по никакъв начин", заяви Диков.
От думите му стана ясно, че за премиера Борисов ще е изключително лесно "сините" да се спасят - с един документ от 3 реда, в който става ясно на кого ще бъдат джиросани акциите.
На журналистически въпрос какво би посъветвал Божков, Диков отговори:
"Доколкото знам скоро ще има нови разкрития, които ще костват кариерата на някои хора. Става дума за един министър. Съветвам ги да ги извадят час по-скоро тия неща. Казал съм го и на Цветан Василев", обясни Диков.
По-нататъшното му изявление обаче не чухме. Причината - репортерът на bTV се дръпна заради телефонно позвъняване.
От него се чу следното: Ало, Цецо, здравей. Означава ли това, че не пускаме Диков в емисията? Пускаме Кралев и след това Колев? Дай ми Влади. Влади, по това, което си ми написал - обявявам видео "Кралев" и след това обявявам видео "Колев". Диков не го обявявам. Добре, окей, разбрах.

ФрогНюз.бг