Мега-трус: Военни разпръскват във въздуха ниски дози "зарин", за да предизвикат дихателни разстройства и пневмонии... Доказват COVID-19

"Заветът" от Добри Божилов
Veterans Today (Ветерани днес) е издание на ветераните от военното разузнаване на САЩ с главен редактор Гордън Дъф (Gordon Duff).
„Ветерани днес“ твърди, че разполага с данни от доклада на руското разузнаване, в който се казва, че САЩ използват ниски дози зарин за имитация на пандемични заболявания и твърди за наличието на доказателства, че в Иран и Италия е намерен зарин в много малки концентрации в храната, водата и въздуха.
Въпреки това, тези концентрации са достатъчни, за да причинят респираторно разстройство и появата на пневмония в рамките на две седмици. По-сериозни концентрации се причиняват от сърдечни заболявания и имитират сърдечна недостатъчност.
САЩ прехвърлиха своите безпилотни самолети Global Hawk в Сицилия, под предлог да наблюдават Русия в Черно море. Някои мисии обаче засегнаха и Северна Италия и Северен Иран.
Известно е, че САЩ и Израел са разработили възможност за разхвърляне на микродронове, които могат да разпространяват болести като атипична пневмония, свински грип и различни щамове на птичи грип, а също и болестта по селскостопански култури.
Съществуват и доказателства, че подобни устройства са били използвани срещу Китай 6 или повече пъти.
От 1996 г. САЩ финансират изследвания на различни нервни агенти, които могат да бъдат изхвърляни от дронове и микродронове, като тези, разработвани в Израел.
Успоредно с това се провеждат изследвания върху болестите по културите, но повечето включват болести, които могат да се предават от добитък на хора, което служи като отлично покритие.
Знаем, че ЦРУ многократно е тествало химически и биологични оръжия и не веднъж го е правило в метрото в Ню Йорк. Ню Йорк Таймс дори отрази изслушване в Сената по този въпрос.
Също така знаем, че ЦРУ е разпръснало малки дози зарин в метрото на Ню Йорк през 2008 г.в станция "Боулинг Грийн" и други станции от същия клон около полунощ, за да разбере колко уязвими са САЩ за химически атаки. Някои пътници веднага загубиха съзнание, други успяха да излязат навън и да се възстановят за минути, а някои страдаха от продължителни симптоми (ако не и по-лошо).
Тази програма, документирана от сената, е предшественик на упражненията за изостряне на ситуацията с COVID-19 в Италия, Испания, Иран и Китай. Смъртността от COVID-19 там е подозрително висока в сравнение с други развити страни, където е средно по-малко от 1%.
Също така си струва да се добави, че медицинските данни от Италия и Китай показват, че има твърде много пациенти, които не реагират на лечението, както и наличието на твърде много нелепи смъртни случаи, които не отговарят на основните параметри за типичните респираторни пациенти.

Текстът е със съкращения от:

https://www.veteranstoday.com/2020/03/22/russia-us-army-israel-using-low-dose-sarin-gas-to-supplement-cv19-deaths/

27 коментара:

 1. Отговори
  1. То като мине някой въртолет, или нещо различно от пътнически самолет, си викам айде пак ни ръсят. Не един филм сме изгледали със американски военни шедиоври. Заговори, бомби, био оръжия и др. Тея американци са най голямата напаст и с такъв малоумник и мръсник като Тръмп са ужаст за света.

   Изтриване
  2. Stiga veche s tezi opachati lqji idioti takiva!!!

   Изтриване
  3. 1.Докажи, че е лъжа
   2.Изложени са факти и доказателства за докладвани в Сената на САЩ за атаки срещу собственото американско население, така че нищо не чудно да е истина
   3.Не обиждай никога!!!!Всички разбрахме колко ти е акъла за да говориш толкова невъзпитано и просташки.

   Изтриване
  4. Negovori tocnho ti za akul molate ti si bez mozak mila mnogo jalka i prostaaa napravo se nasrahte veche niamate sram!!!!!

   Изтриване
 2. Вярвам го!...От "братята" американци ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА!Те се смятат за Богоизбрани да контролират и оправдават Света,че дори и Космоса!?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ако знаеш кой издава нарежданията на САЩ президентите, ще си много близо до истината...

   Изтриване
 3. Прочетох тази статия на руски и английски езици още преди месец и пуснах линкове, но никой не обърна тогава внимание.

  ОтговорИзтриване
 4. Зачем глобалистам биологическая война?
  Семь пунктов то ли из «Краткого курса», то ли из «Хроник вирусных фронтов» Третьей/Четвертой (это учитывая «Холодную»), в любом случае – Первой биологической мировой войны.
  http://www.worldandwe.com/ru/page/zachem_globalistam_biologicheskaya_voyna.html?utm_source=politobzor.net

  ОтговорИзтриване
 5. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ!
  Бях пропуснал този филм Official Secrets /Държавни тайни/
  Горещо препоръчвам, особено за журналисти и общественици.
  Задължителен филм, защото: Когато правителствата лъжат, може да зависи от индивида да разкрие истината.
  И още: Не можеш да си измисляш факти само защото си министър председател.
  И България фигурира в този филм като как я надупват американците, за да си изпълнят войната!
  След като го изгледах ме хвана срам, СРАМ! в каква ЛИПСА НА ЖУРНАЛИСТИКА ЖИВЕЕМ ТУК, в каква ЛИПСА НА ДОБЛЕСТНИ СЛУЖИТЕЛИ НА СПЕЦ. СЛУЖБИТЕ ЖИВЕЕМ ТУК, в каква политическа КОЧИНА си мислим, че живеем. И не на последно място в каква ШИТНЯ, наречена българско кино живеем, което не смее да пръдне срещу Властта.
  Филмът може да гледате с български субтитри тук:

  https://filmisub.com/filmi/49970-official-secrets-drzhavni-tayni-2019.html

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Би трябвало да си гледал и Zeitgeist. Ето тук е: https://www.youtube.com/watch?v=2yboG69DzYc

   Изтриване
 6. Статията за наличието на зарин в Италия и аз я четох. Но и ако има още заблудени хора, които да вярват на ЕС и Брюксел, ето ви още един филм, създаден по действителен случай и разберете какви хора ни управляват, а ние очакваме справедливост от тях
  https://arenabg.ch/get/key:WHjgJAX2CfJaxDcQYK7ZCNL_SVQHWgc7BbRi2gJJfOk/

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Защо ми показва "Грешка 404 - статията не е открита"???

   Изтриване
 7. Кой ли вярва на тези статии?
  А кой ги скалъпва?
  Вярно,че Русия само плюе по запада,но защо?

  ОтговорИзтриване
 8. Пълни глупости за наивници идиоти и безмозъчни.

  ОтговорИзтриване
 9. Рано или късно всеки ще разбере истината

  ОтговорИзтриване
 10. За да разберете кои са героите "зад завесата" на всичко това и включително същите са, които дирижират и сега театъра с COVID19, гледайте филма Zeitgest:

  ttps://www.youtube.com/watch?v=2yboG69DzYc

  И също после по актуалната тема можете да се информирате от тук:

  https://sites.google.com/site/iiisvetovnavojna2020/

  ОтговорИзтриване
 11. Пълни глупости някой трябва да си
  смени дилъра

  ОтговорИзтриване
 12. Jajajaj tova e ebati ebavkata kolko tupo na koi e taia statia da si iade polovite organi jajajaaj !!! Neznam za vas ama e smeshno da viarvate v tolkova dolna statia!!!! DOLNO E MNOGO

  ОтговорИзтриване
 13. Два реда до тебе със *дилъра*.Такива като тебе се надяват да изкарат лесни пари с оплюване,разделяне,обезверяване на хората не само тука,а и по други сайтове.Да!Ще спечелиш жалките си сребърници с *добра работа*!....Но когато започнат гърчовете на тая планета и ти ще си ОСТАВЕН сред нас.Не се надявай твоите господари да те вземат в укрепените си бункери или космически кораби.ТЕ има къде да отидат.Ние - не.Вие/техните пудели/ - също "не".
  Там за тебе и такива като тебе /нито за Някой от Нас/ - НЕ Е предвидено.И тогава няма да ти е до Дилъри...ама хич.

  ОтговорИзтриване
 14. Не ме интересуват теези публикации

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...