Мега-трус: Военни разпръскват във въздуха ниски дози "зарин", за да предизвикат дихателни разстройства и пневмонии... Доказват COVID-19

"Заветът"  от Добри Божилов
Veterans Today (Ветерани днес) е издание на ветераните от военното разузнаване на САЩ с главен редактор Гордън Дъф (Gordon Duff).
„Ветерани днес“ твърди, че разполага с данни от доклада на руското разузнаване, в който се казва, че САЩ използват ниски дози зарин за имитация на пандемични заболявания и твърди за наличието на доказателства, че в Иран и Италия е намерен зарин в много малки концентрации в храната, водата и въздуха.
Въпреки това, тези концентрации са достатъчни, за да причинят респираторно разстройство и появата на пневмония в рамките на две седмици. По-сериозни концентрации се причиняват от сърдечни заболявания и имитират сърдечна недостатъчност.
САЩ прехвърлиха своите безпилотни самолети Global Hawk в Сицилия, под предлог да наблюдават Русия в Черно море. Някои мисии обаче засегнаха и Северна Италия и Северен Иран.
Известно е, че САЩ и Израел са разработили възможност за разхвърляне на микродронове, които могат да разпространяват болести като атипична пневмония, свински грип и различни щамове на птичи грип, а също и болестта по селскостопански култури.
Съществуват и доказателства, че подобни устройства са били използвани срещу Китай 6 или повече пъти.
От 1996 г. САЩ финансират изследвания на различни нервни агенти, които могат да бъдат изхвърляни от дронове и микродронове, като тези, разработвани в Израел.
Успоредно с това се провеждат изследвания върху болестите по културите, но повечето включват болести, които могат да се предават от добитък на хора, което служи като отлично покритие.
Знаем, че ЦРУ многократно е тествало химически и биологични оръжия и не веднъж го е правило в метрото в Ню Йорк. Ню Йорк Таймс дори отрази изслушване в Сената по този въпрос.
Също така знаем, че ЦРУ е разпръснало малки дози зарин в метрото на Ню Йорк през 2008 г.в станция "Боулинг Грийн" и други станции от същия клон около полунощ, за да разбере колко уязвими са САЩ за химически атаки. Някои пътници веднага загубиха съзнание, други успяха да излязат навън и да се възстановят за минути, а някои страдаха от продължителни симптоми (ако не и по-лошо).
Тази програма, документирана от сената, е предшественик на упражненията за изостряне на ситуацията с COVID-19 в Италия, Испания, Иран и Китай. Смъртността от COVID-19 там е подозрително висока в сравнение с други развити страни, където е средно по-малко от 1%.
Също така си струва да се добави, че медицинските данни от Италия и Китай показват, че има твърде много пациенти, които не реагират на лечението, както и наличието на твърде много нелепи смъртни случаи, които не отговарят на основните параметри за типичните респираторни пациенти.

Текстът е със съкращения от:

https://www.veteranstoday.com/2020/03/22/russia-us-army-israel-using-low-dose-sarin-gas-to-supplement-cv19-deaths/