Лекарка изригна: Ей, зомбита, доктор НИКОГА не говори за смърт и ковчези... Винаги дава надежда... Превърнахте се в глашатаи на Диктатора...

"Заветът"  от Добри Божилов
„Шефът на Александровска болница: „Не сте виждали как се подготвят хладилни камери и чували с трупове…“
„Ген. Мутафчийски с нови данни за COVID-19, заразените се увеличават сериозно „Клиповете от Европа, които ни пращат колеги са покъртителни.
Има млади хора, трупове, това сериозно ни разстройва и искам да се обърна към нашите сънародници, да спазват мерките, за да не се удавим накрая“.
И на сутринта на Цветница СЛУГАТА НА ДИКТАТОРА – генерала с униформите, сбра ПОСЛУШНИТЕ ЛЕКАРИ НА ВЛАСТТА, за да СЕЯТ СМЪРТ, ЗЛОБОКОБНИ ЗНАМЕНИЯ С ЧУВАЛИ С ТРУПОВЕ И КОВЧЕЗИ, и гробовно да МАНИПУЛИРАТ ТОЗИ НАРОД!
СПРЕТЕ СЕ, ПОДЛИ МАНИПУЛАТОРИ!
Очевадно е, че сте неверници, очевадно е, че ако сте лекари в душите си, никога няма да имате подобно поведение, очевадно е, че на Цветница сеете смърт и зловещи прeдсказания, само за да угодите на Диктатора, който ако има едно лесно ще държи под ботуша си народа още десет години.
Но е очевадно и това – че се тресете, че народа не е толкова прост, колкото му се иска на Диктатора и на вас, слуги на Диктатора, и пет пари не дава за зловещата ви логорея всяка сутрин.
И това ще мине. И вие ще си минете по реда.
Без капка чест обаче.

afera.bg

П.П. Галина Монева: С погнуса ги слушах ! Това са лекари?! Мен като студентка медицина са ме учили- когато няма какво да направиш на пациента, направи му вода да види, че все още има какво да се направи. Отвратена съм от дъното на душата ми ! Това не лекари ли са, хора ли са?!