Черепа е топ-играч в СИК, не може да не знае всичко за средна ръка бандит като Бойко. Ако не го свали, значи заедно воюват с Пеевски...

През 90-те години, Пеевски е бил тийнейджър и едва ли е имал бизнес със СИК. Но не може да се каже същото за Васил Божков, който всъщност е ключов фактор в групировката. 
През 1998 г. именно той завзема застрахователия и бизнес, когато е отказан лиценз на самата "СИК". Така се превръща в гигант застрахователят "БулИнс". Офисите на "БулИнс" са на мястото на офисите на СИК - точно където дори взривяваха бандити в асансьори.
Описвам всичко това, за да стане ясно, че Черепа може и да няма никакви документи и факти срещу Пеевски, но със сигурност има за служителя на СИК по това време - Бойко Методиев Борисов.
И то говорим за важни доказателства, свързани с едрия бизнес - наркотици, проститутки, рекет и пр. Немислимо е топ човек в СИК да няма сведения за бандит от средно ниво като Бойко.
Т.е. правителството напълно зависи от Черепа, и ако не излезе нищо сега за Бойко, то значи и самият Бойко е във войната с Пеевски, и е на страната на Черепа.
Косвен факт за това е и, че по времето на Бойко като главен секретар, Черепа беше "съвсем чист". След това 10 години на власт, също нищо не му се случи, вкл. подариха му Комисията по хазарта.
Но интересното предстои. Ако иска да свали кабинета, достатъчно е само да извади елементарни документи от някой адвокат, от тия дето са вадили Бойко от ареста срещу гаранция, подписка и пр. Нищо повече не трябва, за да свърши правителството...

Добри Божилов, писател

3 коментара:

 1. ВЛАСТТА ПОГНА БАБА СТОЙНА КАТО ВРАГ НОМЕР ЕДНО
  01.02.2020 20:19
  Властта на суджуците, асансьорите, къщите на тъщите, терасите, боклукомора и водомора е много по-вирулинтна от коронавируса 2019-nCoV. ВЛАСТТА ПОГНА БАБА СТОЙНА КАТО ВРАГ НОМЕР ЕДНО https://www.youtube.com/watch?v=Koi685iwWm8&feature=emb_logo ПОЛИЦАИ ПРОФИЛАКТИРАХА ВЪЗРОПТАЛАТА СРЕЩУ БОРИСОВ БАБА СТОЙНА В ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА, КЪДЕТО ЖИВЕЕ! БАБА СТОЙНА: ТОВА НЕ Е БЪЛГАРИЯ, ТОВА Е БЪЛХАРИЯ! БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ СЪБУДЯТ! МУХЛЬОВЦИ СА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ПРОТЕСТИРАТ! /ВИДЕО!/ /ВИДЕО!/ На 29 февруари: ТОВА Е БЕЗСРАМЕН ЧОВЕК! СЕГА СЪМ ЕДИН ПАРЦАЛ И БОЙКО ВСЕКИ ДЕН СИ ТРИЕ КРАКАТА С МЕНЕ! /ВИДЕО!/ Ведната след като видеото обиколи социалните мрежи полицаи от МВР са налазили баба Стойна в Дома за стари хора, където живее, за да я профилактират защо говори против властта и Бойко Борисов!..

  ОтговорИзтриване
 2. Явор Дачков: Колекцията на Васил Божков е крадена, Божков поръча да убият Манол Велев, а изнасилванията са публична и грозна тайна в София

  «Колекцията на Васил Божков е крадена. С активното съучастие на държавата. Един полицай от НСБОП направо отиде на работа при него преди много години. Законна не е, защото е крадена. Законът не е бележка от доктора, че си болен когато не си. Освен това преди десет години Весела Лечева даде интервю за „Галерия“ в което каза, че Божков е поръчал да убият Манол Велев, а темите за изнасилванията са публична и грозна тайна в София. Знаят се отдавна. Това, че държавата си връща колекцията от безценни културни предмети както може е по-добре, отколкото нищо да не прави, защото е незаконно. В България никога нищо не може да се случи по правила, защото българите живеем като цигани и се разправяме като цигани. В този хаос от ментарджийства, престъпления и страсти се оправяме както можем. Ако е законно няма да е справедливо. Ако е справедливо, няма да е законно. Това е омагьосан кръг и мисля, че все е по-добре да има движение и промяна, отколкото да се тюхкаме над невъзможността да докараме едно нещо по правилата и до край. В случая действията на прокуратурата срещу Божков трябва да бъдат подкрепени. А простотиите срещу президента Радев санкционирани. Няма черно и бяло в тази обрулена от глупост страна. Никъде няма, но тук здравия разум, критичнота мислене и нюансираните оценки съвсем отсъстват. Само плакати и заготовки на ума, които си разменят сини срещу червени. Не мръднахме от този дискурс. Добре е, че този човек, изиграл ужасно деструктивна роля в развитието на България е приключен като фактор в българския живот.»

  ОтговорИзтриване
 3. полк.инж. Кирил Стаменов

  Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани
  В моя дом, моята крепост нахлуха трима български полицаи без прокуруростка заповед, без никакво основание за да ме закарат в местната полиция без обяснения! В полицията дознателя ме светна, че съм там за мой пост срещу Бойко Борисов… Това било „преференция“! Без съдебна заповед, без право на адвокат ме държаха близо 4 часа за разпит без да уведомят Военна прокуратура, защото аз съм български офицер и нямат право да ме тормозят без знанието на Военна прокуратура! Не им пука – наложи се да им цитирам НПК и Конституцията за чл. 39, ал. 1 за свободата на словото. Слава на Бога държаха се любезно, но отказаха да ме върнат до дома ми с полицейски автомобил на какъвто ме натовариха на път за полицията. Държаха ме близо 4 часа за да ме разпитват. За какво става дума? Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани, неспазпазване на НПК, непознаване на законите в „Демократична“ България и на Конституцията! Това е позор за хората облекли полицейски униформи! Те протестират за по-високи заплати, пият кафе, пушат и никой не ги бие и обгазява! Това ли е бългаската полиция подчинена на ОПГ ГЕРБ и Бойко Борисов? Аз не искам такава полиция, а вие?
  полк.инж. Кирил Стаменов – не ме е страх от никого – имунизиран съм срещу страх още ката млад офицер на БНА, участвал съм в много мисии по света и Господ не може да ме изплаши, камо ли българските полицейски подлоги на националния предател Бойко Методиев Борисов и да от от ОПГ ГЕРБ и неговата корумпирана банда ! Точка!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...