Цецо обяви, със същия триумф, че "Таки" е арестуван в Дубай. Това беше преди 7 години. Още си е там... :)

Васил Божков е бил задържан в Обединените Арабаски емирства, заяви Иван Гешев на борсата в Слатина, където бяха задържани 100 килограма кокаин в кашони.
„Ако се потвърди информацията в утрешния ден, а аз съм сигурен, че ще се потвърди, но това е неофициална информация, по неофициални канали към момента, ще го получим като официална информация, когато получим официален документ от ОАЕ“, заяви Гешев.
Гешев каза, че оттук нататък зависи от съдебната система на ОАЕ за да бъде докаран Божков в България и „как и дали изобщо това ще се случи“.
Гешев обаче вярвал в съдебната система на ОАЕ.
Впрочем, помните ли възторжените изявления на Цветан Цветанов преди 7 години, че и Таки бе задържан в Дубай.
И к’во?! Нищо. Още си е там.

Afera.bg

1 коментар:

  1. Григор Здравков от Легия Антимафия на страницата си във Фейсбук:
    „Арестуваният е Красимир Керемедчийски и НИКОГА НЕ Е БИЛ ШЕФ НА АЖЕНЦИЯ МИТНИЦИ. ДА ВИ Е.. У РАЗБИРАЧИТЕ
    „Красимир Керемидчийски поема столичната митница. Красимир Керемидчийски е новият директор на Регионална митническа дирекция (РМД)-София. Това съобщиха от Агенция „Митници“ вчера. Той е назначен със заповед на новия шеф на институцията Емил Димитров. Керемидчийски е работил като старши митнически инспектор на митница Аерогара-София в продължение на 14 г. Смяната на шефа на столичната РМД е част от серията рокади в митниците, които новият шеф започна веднага след назначаването си. Емил Димитров вече освободи досегашните заместници на агенцията, смени шефове на регионални дирекции и на митници. Досегашният началник на РМД-София Димитър Маринов е назначен по негова молба в централно управление на Агенция „Митници“. За директор на „Центъра за подготовка на митнически кадри“ е избран Георги Мантарков. Той има 20-годишен трудов стаж в централното управление на агенцията. Досегашната директорка на центъра Тоска Денчева е понижена в заместник.“

    Григор Здравков задава и всъщност най-важния въпрос: „Я, 100 кила БЕЛО , как ли са стигнали до СОФИЯ….. през границата ….. ама то няма дрога в БЪЛГАРИЯ … а митницата имала рекордни задържания: „Откакто Георги Костов оглавява Агенция „Митници“, резултатите от работата на институцията са отлични – повишена е събираемостта на приходите, борбата с контрабандата на акцизни стоки е видима в изследванията на независими анализатори, задържани са рекордни количества наркотични вещества“, категорично заявяват от Министерство на финансите.“

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...