На 99% от емиграцията не и дреме за България. Дреме и само за себе си...

На 99% от емиграцията не и дреме за България. 
Дреме и само за себе си.
Ако сега тръгнем да прави единственото, което е правилно - да излезем от ЕС, и да се развиваме като свободна държава, емиграцията ще гласува против. Защото за нея е важна не България, а собствения им "статут".
Те са граждани на ЕС, могат да работят без визи и бюрокрация, и са си наредили СОБСТВЕНИЯ живот. Ако излезем от ЕС, ще загубят всичко това.
Излизането ще е добро за тия тук, и здраво ще ни псуват емигрантите. Всъщност, емиграцията масово се е поставила в услуга на враговете на България, защото се намираме в свят на див капитализъм и конкуренция. И всеки, който работи за чужбина, работи срещу нас.
Ето един пример - българка е вицепрезидент на "Грипен". Тя дойде тук да ни убеждава да купуваме ненужни изтребители. Тя взима някаква заплата, да допуснем, че праща по хиляда евро месечно на баба си.
А иска 1 милиард евро за самолети. За кого работи тя?
Обстоятелството, че купихме други самолети, не променя смисъла за кого работят емигрантите. Където работиш, там допринасяш. А другите са ти враг, вкл. България, която е просто пазар, който да доиш.
С малки изключения, 99% от българите в чужбина работят пряко или косвено СРЕЩУ България.

Г.Н.