Страхът на Корнелия да направи нова партия, доведе до "Гласуваш за Корни, получаваш Бойко"... Което е пълен триумф на задкулисието...

На червените глупаци да им кажа какво ТРЯБВАШЕ да стане. Трябваше като унизиха Корнелия, тя да си подаде оставката, и да се яви веднага през листата на някоя малка партия.
Пълно е с такива, поддържат се само, за да се продадат като регистрация на някои избори. Пленумът дузпи Корнелия, тя си взима популярните фигури и евроскептиците, застава начело на листата лично, и се явява на избори.
Щеше да вкара поне 3-4 депутата така, след което да направи нормален партиен проект, независим от Гергов, Бойко, Цецо, Станишев и цялата останала отврат.
Но тя не направи това. Остана в БСП. И какво имаме? Един водач, дето си мисли, че се бори, и едно задкулисие, което накрая определя листи, министри, депутати?
Е, за какво ми е това? Гласувам за Корни, получавам Бойко и Сергей? И Гергов? Накратко - Сорос...
И на бъдещите избори пак ще е същото. За какво гласуваме?
Ето това трябваше да стане, казва ви го някой, който вярва в анти-европеизма и в бунта повече от Вас. Но бунтът не е БСП. Вече не! И не е Корнелия, която остана една кукла на конци, капитулирала срещу задкулисието, за да си запази поста... Пост в поредната неолиберална соросоидна партия...

Добри Божилов, Фейсбук