Книга размаза Харалан за "липсващото турско робство"... Искат да я забраняват!

https://www.helikon.bg/217729-%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0.html
Тези дни много емоции предизвика провокативно интервю на Харалан Александров пред "Дойча веле". Народът е бесен от поредното отричане на турското робство, та дори от новата крайност - българите били купувачи на роби, а не са продавали самите тях.
Отговорите на всички тези въпроси обаче, по размазващ за западната пропаганда начин, се появи в нова книга. Казва се "Задругата" и е на пазара от около месец.
Тя в момента е абсолютният бестселър по продажби, като остави зад себе си дори глобално известни писатели. Т.е. благодарение на нея, най-четената книга е българска, а не преводна.
"Задругата" разбива новите догми да се отрича турското робство, и го връща точно като такова. Също така отхвърля държавната политика Русия само да се хули, а тази страна е с позитивен образ, което съответства на реалностите в историята.
"Задругата" също въздига традиционното семейство като фактор за оцеляването и прогреса, което предизвика ропот у джендъро-алтернативните течения.
Тази книга, фактически е най-точният отговор на Харалан, и на други като него, изпълняващи функцията да измислят нова история, за да унищожат народа ни. Народ останал без история, просто изчезва...
Всички тези причини доведоха до призиви за спиране и за забрана на издаването на подобни четива...
"Задругата" е книга за надеждата. Тя е силно патриотична, и показва как българите могат да са победители в историята, дори в най-тъмния си период. Период, от който предпочитаме да отвръщаме поглед. Но щом тогава сме могли да намерим светлина и да надделеем над тъмнината, защо да е невъзможно и днес?
Ако ви се чете интересна книга, има я в книжарниците, може и он-лайн да се поръча, от ТУК.