Как Станишев открадна от българите 5 евродепутати, в полза на джендъpa и uстанбулeц Тимерманс

Ако искате пример за това колко недемократичен и лицемерен е ЕС, случилото в БСП ви го дава. Европейският бюрократ Станишев, в комбинация със съюз от местни олигарси, по същество отне правото на българите да излъчат анти-системни евродепутати. Такива каквито ще излъчат Унгария, Полша, Италия, Франция и пр.
Просто ни отстреляха.
А България е една от най-евроскептичните страни. Тук 70-80% от населението сме русофили и не обичаме атлантизма! И при нормални условия това би трябвало да се изрази във вот.
Но какво става? Анти-системният вот тръгва към БСП. Създават се надежди. Издига се очевидна анти-европейска листа, тип "Ляв Орбан".
И какво? Появява се Станишев, ГЕРБ наливат милиони на червени олигарси, за да купуват гласове, става един пуч на пленума и... край.
В момента листата на БСП е "чист Сорос". Едни 6-7 евроскептични депутати ще бъдат подменени от послушковци, неолиберали и атлантици.
Това ще изкриви представата и на Европейско ниво. Ще излезе, че България е тотално про-европейска!
Разбира се, има и малки партии. Но те не могат да достигнат бариерата от 6%. Няма време за нов проект, освен някаква хипотетична оставка на Корнелия и личното и явяване извън БСП. Но това няма признаци да стане.
Т.е. гласът на анти-европееца в България, е заглушен.
Фактически, сега ще излъчим 5 евродепутати, в полза на джендъра и поддръжник на Истанбулската конвенция Франс Тимерманс. Вместо тези гласове да са в полза на свободна Европа на народите и нациите.
Типичен пример как предалите страната си еврократи като Станишев, обслужват имперския интерес. Дойдоха, видяха, покориха... Робството продължава.
Слава на Брюксел...

Добри Божилов
17-04-2019