Гъбена партия набира сила, тя ще е алтернативата на ГЕРБ

"Гъбена партия" или "Партия на гъбарите" изникна спонтанно, след вчерашния Пленум на БСП, който уби илюзията, че тази партия ще събори ГЕРБ от власт.
Това се случи след като Добри Божилов - известен шегаджия, написа че очевидно няма да гласува за БСП на Станишев, и се чуди какво да избере - Демократична България, Валери Симеонов или "да ходи за гъби".
В получилата се дискусия, 99% от мненията бяха за "гъби", а гневът на народа от задкулисието и подчиняването на всичко на ГЕРБ, бе огромен. Така възникна и идеята за "Гъбена партия".
Изразът "да ида за гъби" е от ранната демокрация, когато при липса за кого да се гласува, хората решаваха да се разходят на чист въздух.
В момента имаше някакъв шанс Корнелия да удари Бойко, но тя бе разстреляна от предателите вътре в собствената си партия. Сега на БСП и предстои тежко поражение, а самата Корнелия вече обяви, че няма да носи отговорност за изборния резултат, защото е бламирана с листата.
Засега всичко около "гъбарите" се развива стихийно, но в хаоса, в който е държавата, абсолютно всичко може да се очаква. Управляващите са тотално компрометирани, а БСП е приватизирана от тях. Няма опозиция. Властта и народното доверие се търкалят на земята...
Може би някъде между гъбите...

Г.Н.