САЩ ни готвят за терористичен акт! US слугинажът вече тръби, че русофилите го провокират... Искат да провалят Турски поток...

Съвсем очевидно е, че САЩ подготвят терористичен акт в България.
Умишлено публикуваните надписи на български на автоматите на терориста в Н.Зеландия, са оправдание за предстоящо "отмъщение".
Не е ясно имало ли е изобщо подобни надписи, или американските агенти са ги измислили. Но и да е имало, те не се съобщават. Точно защото склоняват към отмъщение. Но САЩ ти съобщиха.
След това пък изведнъж "арестуваха във Франция терорист, готвен атентати у нас". Подготвят ни психически, че атентати ще има.
Интересни са и другите потенциални мишени - Сърбия и Унгария. В Сърбия пробват цветна революция. А в Унгария Орбан им е като трън в очите с патриотичната си политика, поддържана от народа. Точно за България, Сърбия и Унгария, терористът се сети да се вдъхновява.
Всичко е толкова прозрачно. А сега ще му дадат на този терорист да чете политически речи в съда и да насъсква срещу България. Типична американска постановка...
А американският слугинаж тук вече започна да тръби, че терористът се е срещал с руски пара-военни формирования у нас. Т.е. русофилите са терористи, които ще ни навлекат отмъщението на ислямистите.
Съвсем ясна е работата. САЩ искат да ни ударят. То е всеизвестно, че почти всички терористи са техни отрочета. След като Русия ги размаза в Сирия, САЩ си ги прибраха и сега ги пренасочват на другаде.
Най-вероятната причина е минаването на нов руски газов поток от тук. Заради чудовищното обществено мнение в негова полза, не могат да го спрат с някакъв протест от 20-30 наемници. Не може да го спре и Бойко, защото ще падне от власт.
И какво измислиха - русофили правят тероризъм срещу мюсюлмани, те ви мъстят. Смърт на Русия и руските проекти...

Г.Н.