В коя държава може да има депо с половин тон кокаин, без закрила от властта? Това е акция на чужди служби срещу нашия нарко-премиер...

"Заветът" от Добри Божилов
Писателят Добри Божилов (автор на "Задругата" и "Заветът") направи интересен коментар на сутрешните разкрития на огромни количества кокаин в Студентски град.
Ето позицията му:
"Нали разбирате, че половин тон кокаин в София няма кой да държи, без тежка закрила, и то от най-високо място... Най-най-високо...
Всички знаем кой в миналото е участвал доказано в трафика на дрога, а днес - недоказано, е глава на всичко това.
И този кокаин е заловен не от българските служби, това очевидно е международен удар, осъществен чрез шпионите на чужди служби в нашите разпробити МВР и ДАНС. Т.е. това е пряк удар срещу един криминален субект, който си е слял мафията с държавата.
Средната цена на грам кокаин в света е 70 евро. Това е удар за 50-60 милиона лева. Кой ще държи такива пари в апартамент под наем в жилищен блок? Та той е застрашен дори от елементарен обир от конкуренцията.
Освен ако конкуренция няма. Защото Големият Бос е уредил всичко.
Ако тези разкрития се разминат само с дребни риби, това ще е достойно за книга. За книга с тежък хумор..."

Добри Божилов, писател
27.05.2020

4 коментара:

 1. Нали знаете какво следва? Ще унищоат половин тон брашно публично. Нищо не е загубено.

  ОтговорИзтриване
 2. ЗАЩО БОРИСОВ, ГДБОП И ДАНС „ПРОСПАХА“ КОКАИНА! ТОЗИ КАНАЛ НА ХНА, РГН И ДНС ЛИ Е?
  Във връзка с множеството задени въпроси към Българска Легия Антимафия , правим следното изявление и питаме Институциите на Република България:

  Вярно ли е че, количеството кокаин е един тон. Вярно ли е, че тези 1 000 килограма, са разделени на две пратки по 500 килограма?

  Вярно ли е, че цената на покупката е около 10 000 долара на килограм, което значи, че са заплатени 10 000 000 (десет милиона) долара за цялото количество?

  Вярно ли е, че от тази сделка посредникът е спечелил 3 000 (три хиляди) долара на килограм за доставката с кораб от Южна Америка?

  Вярно ли е, че българските участници в сделката са платили относително висока цена от около 10 милиона долара, защото не са ги пуснали до производител?

  Вярно ли е, че пратката е разделена на две части, като една част от нея е минала през ВАРНА , а друга част през ПИРЕЯ, за да стигне до София ?

  Вярно ли е, че още в самото начало стоката е заплатена с нещо като „револверен акредитив“ с три вноски?

  Първата е платена при самата поръчка на количеството стока и или при отпътуването на стоката от отправна дестинация?

  Вярно ли е, че втората вноска от „акредитива“ е платена при пристигането на стоката в МОРСКАТА страна изпращач – ЕКВАДОР и БРАЗИЛИЯ, а третата окончателна вноска е заплатена, когато „корабът-транспортьор“ напуска пристанищата в Южна Америка?

  Вярно ли е, че плащането се е извършвало на два пъти (през малки сметки към голяма, така наречената паяжина), като болшинството сметки са в офшорни зони на три локации , за да се избегнат кореспондентските БАНКИ и разузнавателните службите седящи зад тях?

  Вярно ли е също така, че след това обратният път на парите е същият – от голяма към МАЛКИ сметки на посредника, а посредникът плаща КЕШ част от сумата ?

  Този канал на ХНА, РГН и ДНС ли е? Същите са известни като близки бизнесмени на властта. Това не са инициали на имена ЕСТЕСТВЕНО.

  Вярно ли е, че в резултат на случилото се ще „изгорят“ хората, отговарящи за логистиката от България към ЕС и АЗИЯ ( ЛИВАН – СИНГАПУР)?

  Вярно ли е че наркотикът от България минава през СЪРБИЯ за Европа с крайна дестинация – ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ и ХОЛАНДИЯ, защото имат „недоразумение“ с партньорска служба със силни позиции в Албания и Косово?

  Вярно ли е, че косоварите на „ЗМИЯТА“ твърдят, че не работят с РГН и ДНС?

  Вярно ли е че парите 50/50 са на двамата, като логистиката до България е дело на ДНС? Същевременно част от логистиката минава ли и през МИЛАНО?

  Вярно ли е, че другата дестинация към Азия е Сингапур и/или Ливан и като евентуална транзитна страна е ползван Ливан заради неговата банкова система?

  Вярно ли, че прогнозната печалба е била около 20 000 (двадесет хиляди) долара на тон, което прави над 20 000 000 (ДВАДЕСЕТ МИЛИОНА) долара печалба?

  За съществуването на този канал и лицата, които го контролират, Борисов е уведомен официално още на 25.06.2019 г., а също така и на 01.08.2019 г.

  Напълно логично идват и следните въпроси:

  Как кокаинът е влязъл на територията на БЪЛГАРИЯ и на кои дати?

  Какво са „работили“ ГДБОП и ДАНС, че са проспали пратката?

  Какво „работят“ Гранична Полиция и Агенция Митници на тема противодействие на наркотрафика?

  Как е възможно СДВР и 07 РПУ да „проспят“ 40 килограма кокаин на територията на Студентски град?

  Как българските власти и техните партньори в САЩ и ЕС са проспали финансовите преводи за покупката на стоката, както и покриващата я търговска сделка?

  Какво мисли по въпроса ЦЕНТРАЛАТА на Интерпол?

  Какво Мисли по въпроса клона на Интерпол – Италия?

  Как се е осъществила ЛОГИСТИКАТА до България и от България към ЕС и АЗИЯ от ЕДИН човек според изказванията на СДВР?

  Къде са Партньорските служби, с които според БОРИСОВ работим с синхрон? Защо не са ни предупредели за този канал? Може би чакат крайни дестинации, както и крайни парични потоци от крайни клиенти?

  Какво е общото между говорителката на Софийска Прокуратура и Ръководството на Агенция Митници? Ако има замесени ръководители от Агенцията, то говорителката на СГП не е ли в конфликт на интереси? ...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. ...Според изказване на СДВР и СГП „за сега няма данни за други участници в този канал“ .

   Ние продължаваме с питане:

   Как точно един човек внася такова голямо количество наркотик от Южна Америка?

   Как точно само един човек осигурява ЛОГИСТИКАТА от Южна Америка като начални преговори, договорни отношения за цена и качество , банкови преводи, транспортна логистика до България, а също така депа за съхранение в България , транспортна логистика от България към ЕС и АЗИЯ, банкови преводи към България?

   И един от най-важните въпроси: От къде е първоначалната инвестиция и препоръка към производител, за да е възможна покупката за такова количество кокаин (97%)? Същият въпрос е актуален и за схемата за продажбата на вече разредения в нови разфасовки кокаин, готов и пакетиран за експорт.

   Как лицето организирало само канала, според СДВР, гарантира редовност на доставката във времето и гаранция на качеството предложено с първоначалната мостра към последната доставка ?

   Как и къде един човек може да осигури склад за такова количество, в който самостоятелно да разфасова и разреди до точно определена чистота и грамаж кокаина?

   Българска Легия Антимафия
   28.05.2020 г.

   Изтриване
 3. На 7 юни 1988 година, преди 32 години, излита вторият български космонавт Александър Александров. Той е първият българин на космическа станция и освен това е сънародникът ни, прекарал най-дълго време в Космоса. Как се стига до това постижение? Как станахме трета световна сила в Космоса: Полетът на Александър Александров

  https://www.informiran.net/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%85%d0%bc%d0%b5-%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b0-%d0%b2-%d0%ba%d0%be%d1%81/

  Полетът на Александър Александров е и символичен. Докато той е на космическата станция, е осъществен телемост на космонавтите с Тодор Живков, предаван на живо по Българската национална телевизия.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...