Задължителните ваксини на ГЕРБ вече са в закона... Не е конспирация, оказва се 100% истина (четете сами)

"Заветът" от Добри Божилов
Оказва се, че ГЕРБ е въвел възможност за  задължително ваксиниране чрез член 59 от Закона за здравето.
Сега е необходимо само да се въведе терминологията отговаряща за извънредна епидемична обстановка, което вече се прави и бе прието на първо гласуване в парламента.
Ето какво гласи член 59 Закона за здравето:
За сведение на тези, които не са запознати с медицинската терминология, имунизация се нарича поставянето на една или няколко дози от една определена ваксина.
И докато германците протестират срещу приемането на подобен закон у нас той вече е факт, а сега се оформят детайлите от юристите на Борисов, както той самия ни извести преди дни.

Автор: От упор

2 коментара:

 1. Информира ни „Труд“:
  Инструкция за това, как да се отчитат смъртните случаи от “идентифициран и неидентифициран COVID-19” са получили директорите на болници в България чрез Регионалните здравни инспекции (РЗИ)
  Прочетете как лекарите даже не бива да коригират това, което се отчита като „грешка“, както и дори при неидентифициран случай трябва да се пише „Сovid 19“ /!!!/, „заради отчитане на смъртността“:
  https://trud.bg/инструкция-за-смърт-от-covid-19/
  “Смъртта, дължаща се на COVID-19, за целите на проследяване се дефинира като смърт, настъпила в резултат на заболяване с такава клинична проява при вероятен или потвърден случай на COVID-19, освен в случаите, когато има ясна алтернативна причина за смърт, която не може да се свърже с COVID заболяване (н:апр. Травма).
  Ако смъртта е настъпила вследствие на потвърдена COVID-19 инфекция, извършването на аутопсия не е наложително и не е належаща процедура за издаване на смъртен акт.
  При необходимост, аутопсия на починали в болнично заведение може да се осъществи в същото, ако разполага с оборудвана зала за аутопсии на инфекциозни случаи и с опитен екип от лекар – патолог, санитар, обучени да работят с опасни инфекции.“

  Здравейте, толупи от диванната армия!
  Надявайте парцалите около устите си и продължавайте да вярвате на измамниците!
  Само ако си надупчен от куршуми, няма те пишат умрял от COVID-19

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. „Във връзка с получени конкретни читателски сигнали за смъртен случай от миналата седмица, който е приписван на коронавирус, и обясненията, дадени на близките на починалата:
   Вярно ли е, че жена с 3 ОТРИЦАТЕЛНИ ТЕСТА ЗА КОРОНАВИРУС, починала от друго заболяване, е записана като жертва на коронавируса, за което свидетелстват нейните най-близки роднини?
   Има ли практика всеки починал в болница, в която има друг заразен с коронавирус, при летален изход е вписван като починал от коронавирус, както свидетелстват близки на хора, починали от други заболявания, но публично обявени като жертви на Ковид19?
   Миналата седмица, освен този конкретен случай, имахме още поне 2, които пораждат сериозни съмнения – за човек с черепно-мозъчна травма и за жена, пребита до смърт от съпруга си, които също бяха заведени като жертви на коронавируса. Освен за близките им, това е съществено и за цялото общество: как ще се справим със заболяване, без да имаме база данни за него или още по-лошо: ако изхождаме от лъжлива статистика?“ https://19min.bg/news/8/132347.html

   Фейк ли е смъртността С корона у нас?
   https://19min.bg/news/8/131881.html#131881
   Може ли да се вярва на данните за смъртността от коронавирус у нас, след като вчера щабът съобщи за починал "със съпъстващо заболяване черепно-мозъчна травма"? Дори само твърдението, че болните умират ОТ Ковид19 не е вярно, защото италианската статистика, а тя е най-пълната до момента говори, че само 0,8% от леталните изходи се дължат на вируса, докато 99,2% почиват от усложняване на вече налични патологии, като над половината от тях имат повече от 3. Най-често това са нелечими форми вна рак, на диабет, на хипертония, които са довели до нулев имунитет. Поради което от началото на инфодемията специалистите в Италия настояват и повтарят: смърт С корона, не ОТ корона. Най-популярният от нашите случаи, който се води "смърт от коронавирус" според нашия щаб е на мъж "със съпътстващо заболяване черепно - мозъчна травма" в болницата Св. Анна в София. Това е истинска подигравка с нацията и с медицината. Подозрителен от гледна точка на бг статистиката случай имаше и във Варна, където смърт бе приписана на Коронавирус, а аутопсията показа, че тя е от пребиване, както съобщи прокуратурата, но щабът си я води "смърт ОТ коронавирус". Добавяме още 3 случая:
   В УМБАЛСМ Н. И. Пирогов е починала 90-годишна жена. Пациентката е страдала от диабет, сърдечна недостатъчност, хронична обструктивна белодробна болест и други придружаващи заболявания, но се води починала "от" коронавирус.
   Човекът, починал в Шумен, също е умрял от рак на белите дробове. Бил е с две отрицателни проби, но на скенера видели рака. Вероятно е спомогнал вирусът, но е бил излекуван от него.
   И в Александровската болница една от починалите беше с тежък инсулт - придружаващо заболяване.
   На този фон напомняме и първата "жертва на вируса", обявена от щаба, за която писахме своевременно ТУК. Изкараната тежка бронхопневмония, която вместо да лекува, тя е отишла в Италия, знаейки какво се случва там по време на епидемията, последващото пътуване до Пловдив на тържество с повече от 100 души, което бе позиционирано "в махалата" от вицепремиера Красимир Каракачанов, за да разберем за какво всъщност иде реч, е достатъчно показателна за стъкмяването на статистиката.
   Тя не е прогапаганда, както я разбират партията и правителството, което ясно личи по първите изброени от нас случаи, защото става дума за 36-годишен мъж и 42-годишна жена, които ще свалят средната възраст на жертвите и ще можем да се чувстваме по-изплашени. Без статистика, която отговаря на истината няма как да се познава проблемът, който действително имаме, а без да го познаваме, няма как да го решим. И така във всички области. От 3-кратното стъкмяване на ръста преди кризата - оказа се, че е 0,9%, а не над 3% до коронавируса.
   https://19min.bg/news/8/131881.html#131881

   Изтриване

Кажете си мнението...