ГЕРБ астроложката Алена: Не пръскайте отрова по Бойко, ще ви се върне...

Алена в студиото на БТВ предупреди всички да не пръскат отрова по Бойко Борисов, защото сме в годината на Уран и каквото и да хвърлим по него ще се върне при този, който го е хвърлил.
Правителството ще си продължи да си съществува.
Промени в кабинета е нормално да има, стига да се наложи. Радев ще размахва юмруци по посока на Борисов и ще си остане такъв емоционален, но не трябва да забравя, че е президент, тази емоция ако я овладее, може и да стигне рейтинга на Борисов (неясно е защо трябва да се стреми към това, след като рейтингът му е 68%, а този на премиера - 9% - бел.ред.)
Премиерът е в силна година и държавата ще продължава да е стабилна. Борисов ще протяга ръка към всички, но само онези които го разбират ще е поемат.
Годината за България ще е трудна, но всеки ще даде част от себе си, за да преодолеем нещата, защото Герб и Борисов знаят как да преодолеят кризите. Предсрочни избори няма да има в годината на Уран това няма как да се случи.
Алена не коментира ако пръскането на отрова се връща обратно, защо Бойко Борисов още е жив. Той е най-големият разпространител на отрова - лъжи, злоба и омраза, от всички хора в България...

Източник: Информиран.нет