Фандъкова най-сетне постигна обединение на нацията: Купени ромu и шпuц-команди на ВМРО ще гласуват заедно за новото "Бъдеще на България"...

В уникална гротеска, неповторима в цялата ни политическа история, ВМРО подкрепи за кмет, кандидат опиращ се на ромски гласове.
Това стана днес, а фаворитът на пишман-патриотите е Йорданка Фандъкова.
Ситуацията е уникално безумна, защото Фандъкова постигна абсолютен рекорд по подкрепа в циганските секции, неповторим на никои други избори. До момента не е имало случай някой да държи над 90% от циганите и търговията да е повсеместна.
ГЕРБ очевидно са в паника за София, и затова предприеха този отчаян и компрометиращ ход. Но подкрепата на ВМРО за тях е буквално самоубийствена, защото излиза, че сега агит-групите и патриотичните клубове, дето протестират срещу циганския терор, та дори често се бият с цигани, точно те трябва да гласуват, заедно с Факултето и Филиповци.
Ще е култово секциите, където Фандъкова печели с над 90% да са или цигански, или Патриотични :)
Тези избори родиха вече толкова абсурди и гротески на безпринципност и всевъзможна политическа алхимия, че трябва да влязат не само в българските, а и в световните учебници.
Като пример неспасяема мутация на демокрацията в нещо друго. Какво точно - само Господ знае...

Г.Н.