Писател изригна: Абе идиоти, който взима деца от гетата, дори на запад никой не ги пипа... Застрашени са белите деца, защото стават за търговия - има купувачи...

https://www.helikon.bg/217729-%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0.html
Авторът на един от бестселърите на 2019 - Добри Божилов ("Задругата") направи кратък, но убийствен коментар за настъплението на невежеството и упадъкът на четенето.
Ето го, без редакции:
Аз многократно съм призовавал хората да ЧЕТАТ КНИГИ.
Не те "не и не". Резултатът е този - ваксините са вредни, социалните ще вземат децата на тия от гетата. Е, точно тях пък никой никога не ги пипа, дори на запад - гледайте какво става в техните гета, коптори, лагери. На никой не му дреме за децата от гетата. Застрашени са белите деца, защото те стават за търговия - за тях се броят пачки и има опашки от осиновители.
Но за четенето на книги говорех - народът упорито отказва да чете книги, настоява да виси във Фейсбук, и да цъка на телефончето.
Накрая - един идиотски слух в същото това телефонче, и настава масова паника.
Защото черепното устройство вече не мисли, а само реагира. На това учат тия играчки - да реагираш и да цъкаш.
Книгите учат на нещо друго...

Добри Божилов, писател

1 коментар:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=qb90drB8Y7k
    Разговор на Мартин Карбовски с майката Богдана Николова от Търговище, чиито деца са отнети – без предупреждение от социалните по нейните думи.
    Пускаме този разговор като пореден пример, който противоречи на думите на Социалното министерство, че деца се взимат само при връчено съдебно решение. ...

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...