200 бременни оковани около бункера на Зеленски... Ни "спецназ", ни ракети могат да го стигнат...

200 бременни жени са държани в плен в сградата на Президенството на Украйна, под което се намира построения от САЩ противоатомен бункер на Зеленски.
Това съобщи украински войник, дезертирал при руснаците. Припомняме, украинската армия отказва да се бие със събратята си, и масово се предава. А BBC - британската топ медия, разби лъжите за 13 пожертвали се войничета на "Змийския остров". Всички те са живи, и са първите живи хора, с ордени "посмъртно".
Беглецът е от елитните части "Азов-3", които се грижат лично за охраната на президента. Въпреки че Русия ги счита за фашисти, амнистията важи и за тях, ако се предадат и не стрелят по руснаци.
Самият Зеленски обаче не може да бъде достигнат нито от хиперзвукови ракети, нито от "спецназ", нито дори от чеченците на Кадиров. Няма как да се преодолее въпросния "жив щит". Целта на Путин е да освободи Украйна, а не да избие украинците. Точно обратното целят фашистите, които мразят народа и за тях той е само пушечно месо, с което да дискредитират Путин. Колкото повече убити украинци, толкова по-добре - това е смисълът на цялата обречена съпротива на режима.
Засега не е ясно как ще се справят руснаците. Факт е, че разполагането на войски в детски градини и болници, де факто спря руското настъпление. Заложническата тактика е основният инструмент на киевските стратези.
 
Източник: В-Контакте