Тумба мургави нападна пункт за събиране да подписи за изборите... Крещят: Гяури, боклуци, ще ви отведем булките в махалата...

Тумба разярени цигани нападна пункт на ВМРО за събиране на подписи за изборите в Пловдив. Двама младежи са леко ранени, а една девойка е дърпана за косата, обиждана, и са правени опити за блудство.

Циганите крещели: "Нацита, мъртъв ви е фюрерът вече, сега ние командваме. Вие сте долни гяури, ще ви отведем жените и дъщерите в гетото, да ни раждат на нас..."

Агитката била около 20 души, срещу 3-4 патриотчета, 2 от които жени. Циганите обичат да нападат така по много, рядко имат смелост при равно съотношение. Българчетата са отървани от започналата да се събира тълпа, тъй като става дума за оживена улица в центъра на града на тепетата. По-късно дошла и полицията, и арестувала нападателите.

ВМРО не е нацистка партия, но е доста остра срещу циганската престъпност, и срещу гейове, джендъри, нетрадиционни ориентации и пр.

Извън това, партията приема равенството между различните нации, стига да спазват закона. В самата нея на висши позиции има хора с имена като "Контрера" или "Сиди".

"Не сме изненадани от случващото се. Зад тези хулигани стоят сериозните пари на Сорос, възможно най-скъпите адвокати, и те се чувстват безнаказани. Не се съмнявам, че още утре ще ги пуснат", коментира лидерът на партията Красимир Каракачанов, който е водач в 25-ти МИР в София (бюлетина 21, преференция 101).

Ранените са прегледани в болница и освободени за домашно лечение. Момичето е опитало да подаде оплакване в НПО за защита на жените, но от там са я върнали, защото не е от ромски или някакъв малцинствен произход. От прокуратурата пък са отговорили, че "за циганите е нормално да задяват жените, те не приемат това за изнасилване, и трябва да уважаваме традициите им".

Очаква се утре от Брюксел да се завърне евродепутатът Ангел Джамбазки, който е най-голямото острие на ВМРО срещу циганите. Той ще даде допълнителна информация.

ВМРО се готви отново да внесе проектозаконите за по-свободно притежание на оръжие, и за правото на самоотбрана.

"Девети"  от Добри Божилов

Г.Н.
(Тази "новина" отговаря на профила на изданието, посочен в главата му)