Импийчват Джамбазки от Европарламента - бил против обратните бракове...

Процедура по "импийчмънт" е стартирана в Европейския парламент, срещу нашия депутат Ангел Джамбазки (ВМРО). Това обяви секретарят на председателя на парламента Ари Хиконен.

Джамбазки е обвинен в "тежко хомофобско поведение и възгледи разминаващи се с "ценностите" на Европейския съюз". Съгласно правилника, сега трябва да се състави комисия, която да го разпита, след което да бъде проведено гласуване в Европарламента. Той ще изгуби мястото си, ако гласуват две трети от колегите му.

Това е твърде вероятно да се случи, защото гей и джендър общността има огромно мнозинство, както се видя на последното гласуване, на което се изиска гей-браковете да се узаконят в цяла Европа.

Джамбазки обаче има и съюзници, и е вероятно да стане скандал при обсъждането. Ласло Карек от партията на Виктор Орбан коментира, че случващото се е пълен фарс, и дискредитира Европейската идея.

"Хомосексуалната общност се опитва да даде урок на оставащата християнска опозиция в Парламента, и избраха Джамбазки, защото е от по-малка и не толкова влиятелна страна. Същите тези са изказвали и консервативни депутати от Германия, но на тях никой не посяга. Но ако го изгонят, ще сплашат всички", обясни унгарецът.

В Западна Европа вече са подчинили всеки здрав разум, и дори консервативно мислещите политици "си траят" по тези въпроси, ако и да имат друго мнение. Основната опозиция на хомосексуалното нашествие идва от Източна Европа. Джамбазки, както и другият ни евродепутат от патриотичния сегмент - Андрей Слабаков, са твърдо против хомосексуалната вакханалия.

Потърсихме го за коментар, но той каза, че в момента е зает с предизборната кампания, и с номинацията на кандидата за президент на ВМРО. Заяви, че в Европарламента всичко е възможно, той все повече се превръща в сборище на покварата и упадъка, и скоро може съвсем да загуби влиянието си.

Според адвокати по Европейско право, ако го изключат, Джамбазки може да обжалва пред Върховния съд на ЕС. Но и там доминират гей и джендър съдии, така че едва ли има шанс...


Г.Н.