Сашо Диков с нов пакет акции пред МС - джиросани на Боко :)


Сашо Диков е пред Министерския съвет, с нов пакет-акции, отново джиросани на премиера...

Медии и мисирки на ГЕРБ са полудели, след като Гриша Ганчев реши да последва примера на Васил Божков, и да подари ЦСКА на Бойко Борисов.

"Мотивите са същите. Всичко в тази държава зависи от един човек. Нека той да се оправя...", коментира Диков. Самият той се превръща в нещо професионален куриер на ценни книжа в българския футбол.

В момента журналистът чака някой от МС да слезе и да приеме акциите. Предния път се появиха министърът на спорта, и Шехеразада - говорителката на Борисов, които заедно отказаха. След това акциите поеха по дълъг път към Герена, а в последствие станаха собственост на най-голямата жива легенда на "Левски" - Наско Сираков.

Ако сега историята се повтори, интересно коя легенда на ЦСКА ще поеме отбора? Фаворити са имена като Петър Жеков, Джони Велинов или стратега Димитър Пенев.

В момента обаче състоянието на "спасения" Левски е критично. Отборът едва диша, бори се за място в средата на класирането и всяка победа срещу треторазреден тим е повод за празнуване. Финансово всеки момент може да рухне, въпреки няколко държавно пратени спонсора.

 

Г.Н.

(Тази новина е шега, съответстваща на профила на изданието, посочен в главата му :) )