Мутафчийски: Ваксината увеличава женските гърди... Доказано от тест на 20 хиляди жени...

Щабът за борба с корона-вируса намери начин да масовизира ваксинацията, или поне - да я направи желана сред половината население - жените.

Тази сутрин в социалните мрежи, ген. л-т. проф.Венцислав Мутафчийски, обяви че ваксината наистина има странични ефекти, но те са положителни. "Например един такъв ефект е, че стимулира тъканта в женските гърди, и те нарастват. Една двойно ваксинирана жена ще получи увеличение на бюста с между 35 и 45%. Тестът е върху 20 хиляди пациентки", написа генералът.

Направихме справка в научната литература и Google Science. Действително има подобно проучване на страничните ефекти от ваксината на "Пфайзер-Бионтек". Без да се казва категорично, се посочват някои тъкани, които могат да бъдат стимулирани от нея. Действително, част от тъканите са материята в гърдите.

Според някои учени, ваксини които стимулират увеличаването на която и да било тъкан, са опасни, защото са сходни с раковите заболявания. Които представляват именно собствена тъкан от тялото, която започва безконтролно да се дели, а имунната система не я напада, защото я счита за своя. Ако ваксина предизвика това, може накрая да се окаже злокачествено. Засега обаче това е само хипотеза - няма подобни данни, възможно е ваксината да е съвсем безопасна.

Известно е че много жени си правят скъпи операции, за да си поставят импланти в бюста, за да се по-красиви. Това също е операция, носеща риск, понякога има и жертви. Този риск може да е по-голям от този от ваксината. А и струва много пари.

"Сега всичко това се плаща от държавата. Няма нужда да ходите при д-р Енчев. Ваксината ви е безплатна, и до седмици мъжете няма да могат да откъснат поглед от Вас", категоричен е Мутафчийски.

Ако Щабът успее да увлече жените, това ще е голям успех. 50% от народа ваксиниран, ще ни постави на първо място в света. За момента, готовността на хората у нас да се ваксинират, е далеч по-малка.

 

Източник: Фейсбук

Г.Н.

(Тази статия отговаря на профила на изданието, описан в главата му)