Капан: Тръмп е очаквал измамите, и са сложили скрити холограми на всяка бюлетина... Сега знаят кое е броено, кое - изхвърлено... Байдън отива в затвора...

 Изненадващ обрат се очаква на изборите в САЩ, обяви работещ в тайните служби във видео. Според него, Доналд Тръмп и главният прокурор Уилям Бар са знаели за готвената от Байдън и мафията измама, и умишлено са ги оставили.

Сега ще разкрият всичко, и не само ще спечелят изборите, но и ще арестуват превратаджиите.

На всички бюлетини тайно е сложена закодирана холограма. Чрез нея може да се проследи коя бюлетина е истинска, и коя - фалшива. Съответно, Тръмп знае идеално къде са изхвърляни неговите бюлетини, и къди има добавени неистински.

Според ченгето, операцията вече е в ход. Разпратени са 20 хиляди души верни на Тръмп войници, които ще започнат арести. Ще падат глави на губернатори и кметове, каза специалистът.

Приложена е стратегията на Сун Цзъ: "Остави противника да направи всички грешки, на които е способен, и накрая го унищожи". Точно това прави Тръмп. Той с месеци предупреждава за измами, и изглежда като наивен глупак, когото са изиграли. Но всъщност - холограмите обръщат всичко.

Ето го видето...