Бойко си тръгва... Намекнаха за финален компромат - кюлче с гравиран образа му... Казват му сам да си тръгне, да не го вадят...


Бойко Борисов изглежда си тръгва. Подканиха го по недвусмислен начин сам да си ходи, иначе следва финалният компромат. Който наистина е брутален.

На златните кюлчета, заснети в чекмеджето на Бойко Борисов, е изобразен неговия портрет. Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов в студиото на bTV.
Той каза, че знае това от добре информиран източник, който е получил такова кюлче.
Атанасов каза също, че златните кюлчета са част от лимитирана серия, която Борисов раздавал на приближените си.
Съпредседателят на „Демократична България“ добави също, че е напълно сигурен в информацията, която му била споделена от човек, на който има доверие.
Подобно изказване от ченге-политик като Атанасов не може да е друго, освен подкана към Бойко да се маха. Излезе ли подобно кюлче, край с премиера. На злато много лесно може да се провери дали изображението е фабрично, или е после добавено. Ако е фабрично, значи говорим за специална серия, и всичко е ясно.
„Бойко Борисов няма чувство за срам, но в същото време се страхува от изборите. Големият проблем на правителството е, че 70% от хората не му вярват. До август здравеопазването ни се управляваше от един грамотен счетоводител“.

„В българското общество има тежко недоверие към властта и затова Бойко Борисов пипа с кадифени ръкавици. Той много добре го осъзнава и затова се крие. Наливат се пари за купуване на доверието на държавни чиновници. Красен Станчев предупреди, че с този бюджет страната може да фалира. В същото време се наливат милиарди в здравеопазването, а няма места в болниците. Тази криза е заплаха за националната ни сигурност.
Здравната криза е заплаха за националната сигурност. Президентът и премиерът трябва да свикват консултативните си съвети и там да вземат решения, коментира още Атанасов.
Президентът и премиерът са като кучето и котката. Къде е онзи съвет, който се събира при министър-председателя? Бойко Борисов основно е виновен за това. Не трябваше да му скрояват номера с триморието. Основната му цел е да не загуби парите от еврофондовете. В ДСБ разследваме 70 казуса за корупция.