Таксистите са пред масов глад, следват заведенията, който са празни... Страшна мизерия, до къде ни докара Боко... Иде бунт!

 

 Покъртителна история от Фейсбук. До къде ни докара Мутрата:
"Снощи ми се наложи да пътувам с такси. От таксиметровия шофьор разбрахме, че нямат работа. Хората са се уплашили и вече не излизат. Заведенията са празни и не работят. Никой не се вози на такси. Таксито идва за броени минути, защото клиенти НЯМА.

Работещите в заведенията също остават без препитание. Покрай тях и техните семейства. Сметките им, плащанията им към държавата и фирмите, препитанието им вече са без покритие. Малко, по малко кризата ще обхване и други отрасли по веригата. След серията на фалити и безработица пролетта, в момента се задават нови. Случи ми се нещо, което не помня някога преди да е ставало. Шофьорът изключи отчитането на пари и ни изчака да свършим в клиниката, за да ни закара обратно. Все пак бяхме потенциални клиенти, които са кът в момента. Как ще ни изгуби? А какво чуха ушите ни от него, просто не е истина! Щяхме да ръкопляскаме, ако не беше трагично.
А някой си мисли, че се спасява с тези мерки и ще ни разиграва ролята на спасител. Абе идиот, кого ще спасяваш, като хората остават без средства за живот и накрая ще те изнесат на мускули от политиката и държавата? ГЛАДЪТ И МИЗЕРИЯТА НЯМАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ! Тези хора знаят само, че не искат ТЕБ и продажните ти калинки. КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ СЛЕД ТЕБ ВЕЧЕ, АМА ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА. Само да не си ТИ! Свършен си! И ти, и продажните ти мутри! А мизерията е само в първите си дни. Още не са ти се ядосали достатъчно."

Валентина Милова