Джихадисти от цял свят се изтеглят, и се готвят да ги пратят в САЩ... Демократите ги готвят за гражданска война...

 

Руската частна армия "Вагнер" е изтеглена от почти навсякъде по света, и в момента се готви водене на гражданска война в САЩ. Същото става и с джихадисти и ислямисти от цял свят. Това съобщиха агенти на ЦРУ, пожелали анонимност, пред силно популярен военен сайт в Америка.

Според агентите, САЩ са за пръв път толкова близо до граждански размирици, от предната Гражданска война в средата на 19 век. Причина е неясният изборен резултат, който обаче е само "спусък" за многобройни натрупани преди това проблеми.

"Няма как да живеят заедно консервативните религиозни щати и хомосексуалните супер-либерални щати. Това са два различни свята. Има цели държави по света, които са по-близки до едните или другите, отколкото те са помежду си. Например Унгария и Полша са по-близки до Тексас, отколкото е щатът Калифорния. Самата Калифорния е по-близо до Швеция или Дания с екстремния си либерализъм, отколкото е до Охайо или Аризона (съседен на самата нея щат)." - казаха източниците.

Путин вероятно ще подкрепи консервативните сили от Юга, които ще се обединят около сега действащия президент Доналд Тръмп. Русия е близо до ценностите на християнските консерватори. Армията "Вагнер" формално е частна, но реално се контролира от много близък до Путин милиардер. Тя не ходи никъде, без волята на Първия.

"Във "Вагнер" в момента има поне няколко стотин американци. Има и американски инструктори, които подготвят бойците за условията на САЩ", твърдят агентите на разузнаването.

"Не тя обаче ни тревожи"- казват те - "По-страшното е, че и другата страна се готви за война. А там бойците са далеч по-опасни - това са талибани, муджахидини и джихадисти от целия свят. Те се готвят да бъдат превозени в САЩ от Демократите, и да се включат на страната на "либералите". Парадоксално е, но тези екстремни ислямисти ще се бият за либералите. Но реално те ги контролират, и те им плащат. Тази лавина от джихадисти в САЩ ще е катастрофа" - твърдят спецовете, и с това обясняват изнасянето на информацията.

Към настоящия момент, официално обявен избран за Президент на САЩ няма. Горната камара на Конгреса е блокирана без мнозинство - с 50:48 гласа за тръмпистите, а мнозинството е 51 гласа. Долната камара е в ръцете на либералите, но с много тънко мнозинство от под 2%. Преди дни в целите САЩ, вкл. във Вашингтон се проведоха многомилионни демонстрации в подкрепа на Тръмп. А той самият започна да сменя ключови силови постове, както и да връща от чужбина верни му войски, начело с лоялни генерали. Официално това е изтегляне от Ирак и Афганистан, но реално това са бойци верни на Тръмп. Между 200 и 300 уволнени генерали от Обама бяха възстановени от новия президент в мандата му.

Развръзката се очаква до 2 месеца, защото на 20 януари трябва да встъпи новият Президент. Ако е един...

Г.Н.