Биков за решението на ЕП: Такава резолюция не е приемана дори за КНДР, това не е демокрация

Поздравяваме БСП и ДПС с този голям успех за тях. За това, че през последните няколко седмици успяхте да организирате депутатите в ЕП, които никога в последните години не са печелили избори никъде, за да хвърлят петно върху България. Това направиха българските евродепутати“, заяви от парламентарната трибуна в остра декларация депутатът от ГЕРБ Тома Биков.
„Не ни трябват пазачи около казана в ада, докато има социалисти и либерали. Вие сте много повече социалисти, отколкото българи, защото няма истински българин, който да изпитва подобно удоволствие от такъв тип действия – на своето представителство. Ще продължим, въпреки вас, да отстояваме националния интерес, виждането си, че Европа трябва да се управлява по демократичен път – не със загубилите изборите“, настоя Биков.
Според него ГЕРБ имала подкрепата на спечелилата Европа, докато БСП и ДПС били част от умрели идеологически движение. „Вие сте хайверена левица. И Радан Кънев. Това са смелите хора в ЕНП, отклонили се от линията. Те не са били в нея, защото са по-близки до социалистите, отколкото до дясното“, категоричен е депутатът.
Но призна, че все пак България има проблеми и с върховенството на правото, и с корупцията, но ГЕРБ нямало да допуснат страната да бъде отбелязана като „черната овца“ на континента. „Такава резолюция не е приемана дори за КНДР“, заяви той.
И се обърна към лидерката на БСП Корнелия Нинова по повод текстовете, свързани с приемането на Истанбулската конвенция, като я поздрави за позицията й, че тя не бива да се гласува у нас, особено след решението на Конституционния съд отпреди 2 години.
„Но вашите евродепутати не са на това мнение и тяхната голяма цел е именно приемането й“, убеден е Биков. Той заяви и че ГЕРБ няма да позволи да се „ратифицира“ т.нар. македонско малцинство у нас.

Лупа БГ

1 коментар:

 1. Врагът на протестите – Стъки, арестуван за автокражби? През 2013-а нарича Бойко „мутра” и атакува митинг на ГЕРБ, през 2020-а брани хунтата (ВИЖТЕ ЗАЩО)
  Врагът на протестите срещу хунтата – биячът Станислав Недков – Стъки, е имал сериозни проблеми с МВР преди няколко петилетки, след като заловен за разбива автомобили, за да краде касетофоните им.

  Това твърди пред Narod.bg читател от редиците на МВР, който е наясно с миналото на шефа на федерацията по ММА и любим на царската депутатка Юлияна Дончева. Информацията е неофициална и към този момент не може да бъде потвърдена от регистрите на Вътрешното министерство.

  Сегашният бранител на Баце, оказа се, има цял куп крими прояви – една от емблематичните му прояви е удара на пaтpyлĸa, при която бяха paнени двaмa yнифopмeни нa cтoличния бyл. „Oĸoлoвpъcтeн път“, дoĸaтo пaтpyлиpaщитe ca пишeли aĸт нa нapyшитeл. Заради това Стъки, който е шеф на ММА федерацията без никакви заслуги към кървавия спорт, ocтaнал бeз книжкa и плaтил глoбa, нo не след дълго бил забелязан отново да шофира свободно, съобщи навремето „Труд”.

  После мъжът на Юлияна Дончева влезе в регистрите с друг „инцидент” на пътя – бабаитът засякъл на жена, която, вместо извинение, получила заплахи от бияча. По повода е образувано и досъдебно производство.

  Най-пикантният въпрос около гавазина Стъки е как от враг на Бойко Борисов и ГЕРБ се превърна в пламенен защитник на хунтата?

  Разходка на Narod.bg из информационния поток отпреди няколко години показа, че Стъки свободно наричал Бойко „мутра”, дори е участвал в масово меле срещу митинг на ГЕРБ във Велико Търново. Тогава Недков се е изживявал като стълб в забравената вече партия ГОРД на добре облечения бизнесмен Слави Бинев.
  Стъки (в средата) е пръв на бойната линия срещу ГЕРБ. Годината е 2013-а, днес биячът крепи хунтата…
  „Може ли като български граждани да отидем до Царевец, кой забранява”, крещяха от агитката на ГОРД. „Живеем в свободна държава. Всеки има право да изяви своето мнение и политическа позиция. Тези хора (ГЕРБ, бел. ред.) унищожиха всичко, до което се докоснаха, унищожиха България и българския народ”, заяви тогава пред БГНЕС водачът на листата за Велико Търново на „Горда България”…. Станислав Недков – Стъки.

  Сега обаче същият бияч се заканва на всеки, който се осмели да каже нещо срещу хунтата на Баце.

  Narod.bg пита – дали е случайно, че вчера спортният министър Красен Кралев отпусна допълнително 2 милиона лева за развитието на…бойните спортове? Съвсем неслучайно, обаче, Стъки е шеф на федерацията по ММА. Така излиза, че властта безсрамно раздава пари на онези, които я крепят. Като недоразумението, спортно и политическо, наречено Стъки.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...