Нарушенията с евросредства в България са много, но това е пътят!..... Трябва да се стараем да ги скрием от ЕС...

Общественикът Стоян Тодоров публикува цитат от земеделската министърка, относно кражбите. Предизвика експлозия от емоции.
Четете 1:1
Десислава Танева: Нарушенията с евросредства в България са много, но това е пътя!Моето разбиране е, че държавата трябва да се представя в чужбина с доброто, а не с кражбите от евросубсидиите.
Реплики във Фейсбук:
Elena Banova Мамма миа.!Краденето е факт,но това е пътя....
Иван Иванов ЕБАСИ ... КРАДЦИТЕ !!!
Йорданка Колева Ужас. Те знаят "пътя".
Julia Ilcheva Как перверзно си е изрисувала устата,а полата, по навик, навита.
Митко Манев Стояне, това не може да е вярно!Това не е възможно да излезе от устата на един министър на държава член на ЕС!Ние пак, като машмороци, лъжем и мажем и си мислим, че хората трева пасът...и ни гледат сеира, и ни се смеят от страни, а нашите управници мислят, че вършат голяма работа и ги заблуждават- бедни душици, с цървулите из Европа!
Стоян Тодоров Митко Манев Пусни си да я гледаш и слушаш. Наслаждавай се!
Alen Kalojanov ДЪРЖАВАТА НЕ СА МОШЕННИЦИТЕ КОИТО ИЗПОКРАДОХА ВСИЧКО . ТЯ СЕ СЪСТОИ И Т ОБИКНОВЕНИТЕ ТРУДОВИ И ЧЕСТНИ ХОРА КОИТО НЕ СА СЕ И ДОКОСВАЛИ ДО ЕВРОФОНДОВЕТЕ !
Христо Бозуков Моето разбиране е, че държавата трябва да се представя в чужбина с доброто, а не с кражбите от евросубсидиите – така казва земеделската министърка, като се възмущава силно по БиТиВи от инициаторите на европейската резолюция против българската корупция.
Познайте сега кои са крадците.
И кой ги крие....
Анна Петрова Значи,те да си крадат като за световно,но да си остане мужду нас!Да,ама не!Тоя филм сме го гледали.Стига вече наглост и лъжи.Ако в махалите,където хората не знаят какво става,може и да им минават номерата,но в Европа НЕЕЕЕ!

 

Източник: Фейсбук