Президентът Румен Радев: Правителството на Борисов разори България!


Бюджетът на България е разоряващ. Погасяването на дълговете ще е на гърба на идните поколения. С тези пари, които са на хората, сегашните управляващи си “купуват” спокойствие. Харчат се огромни средства без обявяване на обществени поръчки и това от изключение управляващите го превърнаха в норма. Пример за това са изхарчените милиарди за
магистрали със съмнително качество.
Отпускат се безотчетно пари за язовири. От много отдавна настоявам “Автомагистрали” публично да отчетат по какви критерии, по какви задания, на кого плащат, за каква работа. Упорито отказват.

Президентът Румен Радев днес наблюдава тактическо военно учение на полигона Корен край Хасково. На въпрос на журналисти той заяви, че спазва стриктно всички предписания на Районната здравна инспекция за карантиниране и тестване.
“Чувствам се в отлично здраве,
увери държавният глава. Само РЗИ има право да налага и да отменя карантина. “И преди, и след Талин всички направени ми тестове са отрицателни. Няма да коментирам и да участвам повече
режисирани интриги.
Целта им е да отклонят вниманието на хората от готвения разоряващ бюджет за идващата година”, каза Румен Радев.
Въпреки огромната съпротива на правителството на Борисов, Румен Радев подчерта, че при това пътуване до Естония той е приел домакинството на инициативата “Три морета”.