Избори 2024
Писателят Добри Божилов е кандидат с:
Бюлетина 4, Преференция 117 - за Европейския парламент
Бюлетина 4 - за НС
Коалиция "Ние, Гражданите"

На тази срамна история трябва да се сложи край... Управлява ни психопат... Тази сутрин отново изгря...

"Заветът"  от Добри Божилов
Никакъв Стокхолмски синдром не може да оправдае страхът и нежеланието ни да се разделим с ритници с мъчителя си.
Нима никой от нас не осъзнава, че ни управлява един престъпник, който отдавна е преминал границите на нормалността и упражнява психопатията си върху българския народ?
Нима има държава, като включвам централно африканските и Северна Корея, в които министър-председателят да обижда гражданите на тулупи рано сутрин от телевизора?
Дори другарят Ким не и си позволил да заявява, че Той е направил всичко, Той се трудил, а тулупите и безделниците /тоест народа/ си спи до обяд!
Истината вече трябва да е ясна дори на гербавите поклонници – нас ни управлява един психопат. И много правилно д-р Гълъбова в един свой пост беше отбелязала, че управляващите не са за психиатрите, а за затвора, защото психопатията е личностното отклонение, което не позволява на психопата да се вписва в обществото, той направо го отрича.
Социопат и психопат – това е човекът, който навика българският народ тази сутрин! А ние му позволяваме!
Не може и не трябва да допускаме тринадесетвековна държава да бъде играчка на това същество. Което ни срами пред цял свят.
Той е удобен на господарите си, защото слуша и им позволява да използват България за мръсните си цели. Но е срамен вече дори и за тях. Защото няма логично, разумно и човешко отношение как се търпи подобно срамно поведение и то към собствения си народ.
Тук няма да се спирам върху интелигентността на премиера – там е тотал щета, но това е по рождение, гарга лебед не става, както и да се напъва. Той е съвършеният илитерат.
Но елементарното съобразяване с отговорността и задълженията на поста на министър-председател, елементарното възпитание всеки път като излезеш пред микрофоните да не обиждаш гражданите, от които крадеш и които те издържат, е прекалено и повече няма да търпим това.
На тази срамна история трябва да сложим край. Защото не сме тулупи и безделници, не сме кучетата на Борисов. Ние сме българи и този срамен и престъпен психопат трябва да го изметем от властта! Не ви ли е срам, че го търпим?!?

Елена Гунчева