БТВ ПРЕДАВАНЕ СЕ ВКЛЮЧИ В АТАКАТА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ?

"Заветът"  от Добри Божилов
Едва ли има нормално мислещ човек, който да не разбира и да не вижда, че президента Румен Радев е подложен на непрекъснати атаки, най-вече от страна на управляващите.
Днес в тези атаки се включи и БТВ предаване с водещата си Марчева, която с госта си -психолог започна първо атаката си срещу доцент Атанас Мангъров, който естествено бе описан от психолога като неадекватен и настройващ зле обществото ни човек.
Това, че доцент Мангъров е доказан специалист именно в областта на вирусологията и епидемиите, беше пропуснато с лека ръка, но за сметка на това като контра пункт бе изтъкнат коремния хирург облечен в генералска униформа, който всявайки страх на поредния си брифинг според психолога се оказа най-адекватния в тази държава.
Прощавайте, за малко да сбъркаме!
Всъщност най-адекватният и ненадминатият е както винаги Бойко Борисов, този който искаше от доцент Мангъров да му посочи кои ще умрат, а той нямало да пусне детето си! Уникално адекватен!
Незнайно защо не ни пуснаха онези кадри с навикването на шефа на АПИ, но нека им е простено. Естествено думите на президента, с които призова държавата да се погрижи за всеки българин бяха определени като неадекватни, а самия президент като човек, който си няма хал хабер от кризи?
Затова пък вещия психолог, който видите ли бил участвал в много такива ситуации вещо заключи как всички ние- гражданите трябва да мълчим и покорно да слушкаме нашите ненадминати водачи в лицето на Борисов и Мутафчийски.
Просто мълчанието на агнетата трябва да бъде нещо обичайно, а манипулациите да се издигат на пиедестал. А иначе за баланса в журналистиката и различните мнения в БТВ знаят много добре, но явно Марчева просто е забравила! Дали?

От Упор