Бойко за президента: В деня, в който баща ти е починал, се правиш на "злобна свекърва"... ОСТАВКА!

"Заветът"  от Добри Божилов
Обадих се днес на президента да му изкажа съболезнования, в такъв ден, в който си изгубил баща си, да говориш нелепици - не бих си го позволил.
Така започна отговорът си на президента Румен Радев, който по-рано днес критикува извънредното положение и мерките на правителството срещу пандемията, премиерът Бойко Борисов в Смолян.
Като толкова не му харесва, да наложи вето на закона, ще изтегля ГЕРБ от парламента и ще оставим народа да го уморим. Буквално това е предложил той, коментира още Борисов.
Предложих да се удължи извънредното положение, защото сред депутатите вече има болни, били са в една стая, след две седмици можем и да не се събере парламента, обясни Борисов.
Като злобна свекърва е, ходи след нас и мърмори, каза още премиерът за президента Румен Радев.
„Един родител, който си обича децата и когато трябва да ги заведе на ваксина или на зъболекар, колкото и детето да плаче и да се дърпа, истинският родител знае, че в бъдеще само това може да му спаси живота и да е здраво", каза премиерът Борисов, коментирайки мерките, наложени от правителството, за да бъдат защитени животът и здравето на българските граждани. Министърът-председателят подчерта, че ограниченията са болезнени, но ще помогнат за овладяване и справяне с разпространението на COVID-19, както и с негативните социално-икономически последици от пандемията.
Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев и председателят на Оперативния щаб ген. Мутафчийски инспектираха местния завод "Арексим", който ще произвежда защитни очила и шлемове за хората на първа линия срещу короновируса.

Източник: ОфНюз

П.П. След подобен позор, единственото което народът може да поиска, за да запази достоинство, е ОСТАВКА!