Бойко = д-р Менгеле за икономиката, онко-болните, диабетиците, и всички без корона-вирус...

"Заветът"  от Добри Божилов
Тези дни има една гнусна атака на властта срещу доц.Атанас Мангъров - който единствен оспорва "единствено правилната политическа линия" на Щаба и Бойко Борисов. 
Стигна се дори от откровени обиди от страна пенкилера-премиер, специалист по всичко, като той опита дори да забрани на професионалист с 40 години опит да говори.
За щастие, доц.Мангъров не е от плашливите и продължи да отстоява позицията си. За разлика от доста други доктори, които се снишиха, докато отмине бурята.
Но аз имам следния въпрос към пенкилера:
"Кажи ми, Бойко, слънце наше, как ще се оправим без "стаден имунитет". Защото нали затова гълчиш Мангъров. Той да решава кой да живее и кой да умре. Изкарваш го изверг, едва и не втори "Менгеле". Апропо, да припомним, че един твой министър на здравеопазването носи тази титла, и си я заслужи от народната любов, а не от твоята оценка. Но да се върнем на "стадния имунитет". Кажи ми, слънце наше, как ще преборим корона-вируса, без стаден имунитет?
Добре, ще убием икономиката, ще разорим хората, ще ги затворим в домовете им, ако трябва и лагера в Белене ще отворим, но ще наложим карантината. ОК. Пълна изолация. Вирусът започва да затихва. Накрая оставаме с 5,3,1 заболели. Накрая 7 дни по ред имаме 0 (нула) заболели. Ура, преборихме вируса, пускаме народа сред руините. Руини, но жив! Видяхте ли бате ви Бойко колко ви обича...
И какво става после?
Връща се 1 циганин от Испания, носи вируса и среща... хора без имунинет. Да, те са предпазени от заразяване, и така са се спасили. Но нямат имунитет. Връща се циганинът. В първия ден заразява 80 (нали това твърдите че е темпът). После тия 80 по още 80. И т.н.
И тук може би да вмъкнем, че сред руините ще измрат почти всички онко-болни, диабетици, хора с редки заболявания и пр. Защото тяхното лечение е СКЪПО, и изисква работеща икономика, която да го плаща. Без нея, ще измрат по финансови причини. Т.е. ти ще станеш д-р Менгеле на икономиката, и на измрели всички други, освен от корора-вирус.
Но да се върнем на самия него.
Как точно, пенкилер Борисов, преборваме вируса, без да имаме стаден имунитет? Т.е. това дето Мангъров го говори?
И което се случва с всеки сезонен грип?
Ще кажеш "пазим здравната система от претоварване". Но тя не е претоварена, нито дори има сериозен натиск над нея. Д-р Стойчо Кацаров (между другото - десен политик) ясно изчисли, че няма никакъв риск от претоварване и "изпушване" - много далеч сме от всякакви гранични натоварвания.
Тогава...
А де, чакам височайшото ти мнение, пенкилер Борисов..."
Всъщност, надявам се повече на височайшата ти оставка, защото с 10 години глупашко управление докара държавата до абсолютната нула. С 10 години все същото глупашко, идиотско, футболно, пожарникарско и пенкилерско управление...

Добри Божилов, писател
06.04.2020