Мариана Попова призова от Шипка: Българи, време е за революция!

"Заветът"  от Добри Божилов
Днес хората са изправени срещу политиците. Войната е срещу управляващите, начина на управление на България. Хора, мисля, че е време за революция!
Това каза пред БТВ от връх Шипка певицата Мариана Попова. Тя е със съпруга си Веселин Плачков, за да отбележи на това място знаменателната дата.
„Трябва да учим децата си, че имаме дълг към това, което ни е дадено като наследство.
Трябва да го носим с цялата тежест и отговорност и да го развиваме, а не да го забравим и да се сещаме за него само на 3 март“, каза Веселин Плачков.
Припомняме, че Плачков изигра ролята на Левски и винаги е бил патриот.
Мариана Попова пък няколко пъти направи силни изказвания срещу управляващите, срещу опита им да смачкат народа, срещу разделението на наши и ваши дори в изкуството.
Не мога да гледам бедни, боси и гладуващи деца! Не мога да гледам просяци, ровещи в кофите! Не мога да се примиря, че държавата ни се превърна в просяк и живеем от милостта на другите, каза певицата.
Ние сме българи и трябва да защитаваме достойнството си!
А това може да стане единствено с революция!
Да отвоюваме отново свободата си.
Хиляди българи започнаха изкачването до връх Шипка. Въпреки препоръките да няма струпване на хора заради коронавируса и върлуващия грип, българите се стичат към паметното за Освобождението на България място. Сред тях има и много деца.
Масово в страната паметниците на героите се отрупват с цветя.

Истината.нет

1 коментар:

  1. Бившият главен редактор на в. "Дума" Юрий Борисов е осъдил МВР заради ареста си на 9 септември м.г. покрай шпионския скандал с Национално движение "Русофили". Това съобщи самият той в профила си във Фейсбук, като пусна извадки от решението на Софийския районен съд. "Осъдих Столична дирекция на вътрешните работа за арестуването ми във връзка с повдигнато обвинение в шпионаж", написа Борисов, който сега е един от секретарите на "Русофили".

    https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/zadurzhan-zaradi-shpionskiya-skandal-rusofili-osudi-mvr

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...