Гешев хуква към Барселона, да спасява "задните части" на Премиера-Слънце...

БИВА, БИВА, АМА БИВОЛ В БАРСЕЛОНА НЕ БИВА...
Очаквано на света също му писна от ГМР /Главната Мутра на Републиката/.
Вярно, полезен за мръсни поръчки като горене на боклук, евтина робска ръка и т.н., но все пак бива, бива, ама бивол в Барселона не бива!
Испанските медии днес гърмят за сериозните подозрения на българския министър-председател в организирана престъпна група за пране на пари. Аз бих добавила, че съдейки по раздвоението на личността му, самият той си е ОПГ сам по себе си.
Прокуратурата в България, Онази Комисия /по корупцията/, ДАНС, МАНС и ПРОВАНС не намират никакъв подод да разследват някой друг освен противниците на Премиера-Слънце!
За къщата в Барселона се носят легенди. За някаква поредна женица - либе на ГМР, също. Никой обаче не си прави труда това да се провери. Омерта, драги българи, пълна омерта на мафиотските структури, превзели държавната власт.
Интересно ми е как чужди граждани и медии биха реагирали на клипчето как ГМР навиква като говедо член на кабинета си. И как оня стои като наказан ученик с наведена глава. Защото тук покрай гаменските изпълнения отдавна сме загубили границите на нормалното поведение. Особено на политиците. Повечето от тях са с такива отклонения ментални, възпитателни и образователни, че всичко нормално покрай тях избледнява и умира в агония!
Е, Гешев, какво прайм ся??? Хайде, нахлупвай каскета, разгащвай ризата и припкай към Барселона да спасяваш задните части на Борисов. Че ще му трябват за Симитли!
Скоро на всички по света ще им писне от наглостта и арогантността на Борисов. Дори на американските им господари. Защото дори те ще се окалят и омърсят от досега с този отпадък на човечеството.

Елена Гунчева