Вариации на тема "Бойко" - Каскетът иде...

Много интересно видео как Бойко Борисов панически реагира на съвсем добронамерено прегръщане "отзад" от албанския премиер Еди Рама, се разпространява из социалните медии. 
Има и вариации с Гешев, на мястото на албанеца...
Наш Бойко обяснява поредните си дипломатически успехи и голямото бъдеще пред правителството, когато се появава албанецът и приятелски го "гушва".
Борисов обаче е не просто стреснат - на всеки е възможно да се случи, и да подскочи. Това е нормалната реакция при изненада.
Тук обаче видно от жестовето му, той е силно наплашен, сякаш всеки един момент очаква "нещо да му се случи", трепери от страх, и реагира сякаш се е случило.
Може би очаква куршум в гърба от някой от хилядите си фенове.
В събота 20 хиляди души минаха пред Министерския съвет и обиждаха Бойко на "еднополова любов". Тези народни настроения със сигурност обземат и поне част от хората, които могат да пратят "куршум" на Бойко.
А той много добре ги знае кои са, и как действат, защото е бил един от тях...
Видеото:Г.Н.

2 коментара:

 1. СТИВ ХАНКЕ РАЗМАЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ! ИЗВОДА: ЛЪЖАТ ВИ!

  Той буквално размаза правителството на Бойко Борисов и властта на ГЕРБ и предупреди как крият от българите как ще загубят парите си, закачайки се за еврото.
  Стив Ханке показа и голям куфар, който носел със себе си, когато идвал в България, пълен с доказателства за корупция, които е показал на президента Петър Стоянов, а пред него Стоянов се обадил на Иван Костов. „Питайте Стоянов!“, отговори Ханке на въпрос какво е станало с копираните от Стоянов документи.
  Огромна е корупцията ви и съдебната ви система също е корумпирана, каза още Ханке.
  И подчерта как ТАЙНО ОТ НАРОДА правителството и властта на ГЕРБ ни вкарват в капана на еврото, откъдето измъкване няма!
  Цялото интервю може да видите тук:
  https://btvnovinite.bg/predavania/120-minuti/prof-stiv-hanke-balgarija-shte-posledva-sadbata-na-garcija-ako-prieme-evroto.html
  Цялото Видео тук!:
  https://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/rouming/prof-stiv-hanke-nikoga-ne-e-imalo-proval-na-valuten-bord.html?fbclid=IwAR2YBRmb_m4_F44FqchdsG5T__40UlSzgh0h-bFi-qxYsKpg-O4BL3KlXS4

  ОтговорИзтриване
 2. Диагнозата МУ е „Психопат“ – МКБ-10 F60.2{{{2}}} (МКБ-9 301.9)

  "Психопатията е разстройство на личността, днес класифицирано като антисоциално личностно разстройство, подтип психопатия (DSM).
  Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация. Психопатът не вижда никаква причина, поради която да бъде честен или грижовен, загрижен за другите хора. Те обикновено са много добри в лъжите, понякога са способни да объркат дори опитни разпитващи. Понеже те са неспособни на срам или страх, езикът на тялото при тях или тонът на гласа им, и други подобни знаци, никога не ги издават, както обикновено се случва с другите лъжещи. Всъщност те абсолютно не се страхуват от това да бъдат хванати в лъжа. Когато те са поставени в ситуация да отговарят на реални въпроси и да се сблъскат с реалните факти, те, без дори да направят пауза, ще преработят своята история така че да пасва на фактите и да изглежда консистентна. Това непрекъснато преработване на тяхната история води до противоречия, които оставят слушателя объркан."
  https://www.psychologytoday.com/intl/articles/199401/charming-psychopath
  This Charming Psychopath
  How to spot social predators before they attack.
  By Robert Hare, published January 1, 1994 – last reviewed on June 9, 2016

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...