Бойко: Все повече българи се връщат от чужбина, благодарение на мен... Народът: А Йовчева ще се върне ли?

Премиерът Бойко Борисов публикува хвалебствен статус за собствените си успехи, като изтъкна колко много българи вече се завръщат.
Това поставя логичния въпрос, дали ще се завърне, заради него, и най-известната емигрантка - Борислава Йовчева - мис Бикини, и спрягана като майка на негово извънбрачно дете.
Та ще върнем ли и това момиче, Бойко... Благодарение на теб...

Целия статук на премиера:
Дълги години страната ни беше управлявана от тежък комунистически режим, българите нямахме право на избор и свободно движение. Последваха кризите, до които бяхме докарани от същата комунистическа партия – срив на българския лев, изчезване на спестяванията на хората, свръхинфлация, глад и мизерия. Логично, много българи потърсиха своя шанс за оцеляване и развитие зад граница. През последните години у нас има видим напредък. Това е мнението на хората и анализаторите, това показват и всички статистически данни. Именно затова през последните години чувствително расте броят на българите, които се завръщат в родината - около 4 пъти за периода 2012 г. - 2018 г. Днес в Европа няма стена, която да разделя хората, миграционните процеси са сравнително лесни, но за нас е важно, че посоката вече е двупосочна. Разбира се, че в страната ни има проблеми, но те са решими и по тях се работи. Продължаваме с усилията за подобряване на условията на живот, да имаме по-високи доходи, по-добра инфраструктура, по-добра бизнес среда. Всеки един българин е важен за страната ни! Вярвам, че сме на прав път и положителната тенденция все повече българи да се завръщат в родината ще продължи.

П.П. Въпреки "огромните успехи" на Бойко, все още много повече хора заминават, отколкото се връщат. Освен това, част от връщащите са пенсионери, които доживяха до пенсия в странство и сега се прибират. Младите продължават да изтичат, за съжаление...