Цялата държава се занимава с 400 лв. заплата на Деси... А 400 хиляди евро на Горанов не са никакъв проблем... :)

Впечатляващ е упадъкът на българската прокуратура. Иван Гешев се е зачоплил с Президента, заради откровена смехория, свързана с назначаването на Деси Радева за пресаташе на ВВС, срещу заплата от 400 лв.
В същото време, продължава да "няма конфликт на интереси" за апартамента от 180 квадрата в най-елитния столичен квартал, в който се шири мининистърът на финансите. По пазарни цени днес от 2500-3000 евро на квадрат там, това са поне 400 хиляди евро.
И така лекомислено приемаме обяснението за идиоти, че това бил "имот на кръстника" на минфина. Всъщност, обяснението е достатъчно само за Гешев. Друг идиот сред 7 милиона българи няма, да повярва на подобно безумие.
"Аджеба", защо няма СРС-та около Горанов? Може пък в някой разговор с Домусчиев, или с безценния кръстник Сариев, да стане ясна Истината! Да чуем примерно: "Абе тия тъпаци как се хванаха, прост народ, ние лапаме, те гледат като телета..." Не е прекалено това да чуем. Нали чухме почти същото при Мишо Бирата, и то от началника на Горанов.
Защо няма СРС-та?
Нали е време "олигарсите да си платят", всички които грабиха, е време за възмездие.
Това са думи на Гешев, не мечти на объркания коментатор, дето пише тия редове.
А, де...
400 лв. за Деси срещу 400 хиляди евро за Горанов...

Добри Божилов, писател