Бойко, Мутро, средната заплата е не 1500, а 800 лв., и то в София... В страната е още по-зле...

Като слушам, че средната заплата вече била 1300, та и щяла да стане 1500, разбирам защо ГЕРБ живеят зад дебели стени и 3 реда полиция... :)
Това са два различни свята...
Средната заплата е 800-900 лв., и то в София.
Из страната е и по-зле...
Това е реалният свят, извън герберското псевдо-светло бъдеще... :)

Добри Божилов, писател

4 коментара:

 1. Започна подписката за национален референдум относно еврото (ВИДЕО)
  https://www.facebook.com/referendumi.spravedlivost/videos/2704842802956793/
  Уведомяваме Ви, че съгласно уведомление до Председателя на 44-тото Народното събрание с вх. № ПГ – 0194-З-8/05.02.2020 г. от 06.02.2020 г. започва подписка за иницииране на Национален референдум за еврото и за реално участие на народа в управлението на държавата в съответствие с предвиденото в Конституцията на Република България и демократичните стандарти на Венецианската комисия, със следните предложения:
  1. Желаете ли да бъде запазен българският лев, а България да не влиза във валутния механизъм и да не приема еврото, докато средната работна заплата в страната не достигне средното равнище в Европейския съюз?
  2. Желаете ли българският народ да може да инициира национални референдуми по всички въпроси от компетентността на Народното събрание без ограничение?
  3. Желаете ли задължителен национален референдум да се инициира с минимум 50 000 подписа на граждани с избирателни права, събирани в продължение на не повече от 4 месеца?
  4. Желаете ли предложението за национален референдум да бъде приемано с обикновено мнозинство на гласувалите, независимо от това колко избиратели са участвали в референдума, така както резултатът от политическите избори се приема независимо от броя на гласувалите в тях?
  https://www.facebook.com/referendumi.spravedlivost/videos/2704842802956793/

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Желая България да е за българите и да се работи за нейните интереси,а не онова,което ни диктува Брюксел.Искам си българския лев.

   Изтриване
  2. На 73 години съм със 150Евра пенсия, а съм работил съвестно цял живот! Ако влезем във Евро зоната, със Мойте 150 Евро месечно какво да си купя по-напред! Защо не спрат да крадат и да увеличат заплати и пенсий, тогава да искат въвеждане на ЕВРОТО, те могат да влизат където си пойскат, но народа - български не иска Еврото! РЕФЕРЕНДУМ-задължително!

   Изтриване
 2. НЕ ИЭКАМЕ ЕВРО В БЪЛГАРИА ЭАПЛАТИТЕ ТРЯБВА ДАСА КАТО В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ А ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...