Всеки политик приема, че може да изгуби властта. Само Бойко - не... Точно такива трябва да са далеч от нея...

Най-големият страх на Бойко, е да не изгуби властта.
Вижте го как се панира?
Това е луд човек, не демократ, не политик - те приемат за нормално да губят властта.
Това е психопат и точно такива трябва да са вън от управлението...

Добри Божилов, автор на "Задругата"

3 коментара:

 1. Диагнозата МУ е „Психопат“ – МКБ-10 F60.2{{{2}}} (МКБ-9 301.9)
  Психопатията е разстройство на личността, днес класифицирано като антисоциално личностно разстройство, подтип психопатия (DSM).
  Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация. Психопатът не вижда никаква причина, поради която да бъде честен или грижовен, загрижен за другите хора. Те обикновено са много добри в лъжите, понякога са способни да объркат дори опитни разпитващи. Понеже те са неспособни на срам или страх, езикът на тялото при тях или тонът на гласа им, и други подобни знаци, никога не ги издават, както обикновено се случва с другите лъжещи. Всъщност те абсолютно не се страхуват от това да бъдат хванати в лъжа. Когато те са поставени в ситуация да отговарят на реални въпроси и да се сблъскат с реалните факти, те, без дори да направят пауза, ще преработят своята история така че да пасва на фактите и да изглежда консистентна. Това непрекъснато преработване на тяхната история води до противоречия, които оставят слушателя объркан.
  https://www.psychologytoday.com/intl/articles/199401/charming-psychopath
  This Charming Psychopath
  How to spot social predators before they attack.
  By Robert Hare, published January 1, 1994 – last reviewed on June 9, 2016

  ОтговорИзтриване
 2. На 21 декември се навършват 140 години от рожедението на Й. В. СТАЛИН.

  Научно-просветительская конференция
  http://zavtra.ru/blogs/stalinskie_chteniya
  Сталинские чтения

  https://bgr.news-front.info/2019/11/09/prorochestvoto-na-stalin/
  https://bgr.news-front.info/wp-content/uploads/2019/11/d4nxp3bxoaawtlf.jpg

  ОтговорИзтриване
 3. Реалната заплаха: „Изпуснем ли властта, ще се видим в затвора“
  Борисов и ГЕРБ са три мандата – 8 години – начело на държавата а сме на последно място в ЕС по всичко, свързвано с нормалния начин на живот. - Нула борба с корупцията. - Нула правосъдие и справедливост. - Нула спазване на човешките права. - Лицемерие, скандали и манипулации – характерните черти на управлението и политическия елит. - Хората искат промяна. - Хората имат право на промяна. - Липса на равен старт. - Никаква переспектива за кариера. - Драматична демографска криза. - Опорочени условия за бизнес. - Рекет срещу бизнесмени и фирми. - Прикриване на престъпления в различни отрасли. - Опорочена и корумпирана среда за обществени поръчки. - Срив на доверието в институциите: Народно събрание, съдебна система, МВР, здравеопазване, образование и пр. - Огромна власт на задкулисието. - Срив на правилата и законността. - Срив на ценностната система. - Повсеместно насилие. - Охранителни фирми изземват функциите на МВР и службите. - Тежък кадрови проблем в управлението и институциите – на всички нива. - Демотивация на обществото. - Недосегаемост на политици и властимащи от закона. - Демонстрация на всесилност: фалиране на КТБ, ограбване на активите й, шантажиране на финансови институции, използването им за лични цели и целите на определени кръгове. - Слабо противодействие на организираната престъпност. - Нулево противодействие на престъпността в малките селища. - Наркотрафик, контрабанда, трафик на хора… - Нерешени ромски проблеми. - Стотици хиляди под прага на бедност. - Демагогия и откровени лъжи, прикриване на грешките и скандалите в управлението. - Толериране на приближени до властта фирми за сметка на останалите. - Преследване на журналисти и медии, които критикуват властта и прокуратурата. Борисов е лице на статуквото. Искате да живеете както досега? Влейте се в армията на Борисов, Пеевски, Цацаров, Цветанов, Цачева, Караянчева, Антон Тодоров, Гърневски, Данчо Ментата, Гешев и пр. Ако искате промяна – трябва да сте готови да жертвате нещо.
  Циреят май се спука…

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...