Топ психиатърът на България: Твърде голява самохалба и самоизтъкване на това правителствено заседание...

Ей, голяма самохвалба, голямо нещо на туй правителствено заседание.
А за първото ни място по бедност, по смъртност, по мизерия в ЕС „ни вопъл, ни стон“.
Аз ли не живея в България или тези жалки хвалипръцковци, заради чието дембелско самочувствие, имащо нужда от нов самолет, ние събираме капачки за кувьози и правим Българската коледа.
Усещам в душата си омраза към тези представители на биологичния вид човек.
Заради мизерията на нашите родители, заради отнетата надежда на болните деца, заради жалкото ни съществуване и смачканата ни гордост и човешко достойнство.
Но, поетът е казал „Нощта ражда из мъртва утроба
вековната злоба на роба:
Пръскане против хлебарки
своя пурпурен гняв –
величав“
Не го забравяйте!

д-р Цветеслава Гълъбова,
Директор на психиатрична клиника "Св.Наум"

1 коментар:

  1. Отчаян:
    Ето така функционира системата ББ-ГЕРБ:
    Мишо Бирата – здрав и прав, умря от „инфаркт“. Патологът за Белнейски и Чората се самообеси. Ваньо Танов почина внезапно като Мишо Бирата. Клошар запали тютюневите складове в Пловдив. 400 хиляди бюлетини, отпечатани и подредени по градове, се оказаха „вторични суровини“. Гинка от Пазарджик, със запор от НАП, намери 300 милиона, за да купи ЧЕЗ. Чакъра беше убит от Бойко Борисов с 14 изстрела с гранатомет, България бе осъдена в Страсбург за това. Бойко обаче е невинен, извън Страсбург. ИТ експертът по „цецомобила за подслушване“ бе убит с 4 куршума и 1 контролен в главата, с цел „обир“. Цецо си купи 7 апартамента със спестяванията на тъща си. След него и Цецка, и тя да не остане назад. Председателят на Столичния общински съвет си купил 60 апартамента, със 120 години трудов стаж. Доказателствата срещу Филип Златанов (момчето за мръсни поръчки на ГЕРБ) бяха „откраднати“ от колата на вещото лице. Къща за 2 милиона в Барселона за любовница. Къща за 2 милиона в Барселона е собственост на тенис-клуба на Бойко, той няма нищо общо. Стената по границата 1 ред излезе 4 пъти по-скъпо от двуредова в Гърция. Царските конюшни се самозапалиха. Полицията „по погрешка“ арестува журналисти, опитващи се да спасят документи от изгаряне. Докато ги разпитваше, документите изгоряха. През 2018г. избиха 4000 кози и овце в Странджа от, а във обявеното вторично огнище на вируса в стадото на Ана Петрова от Болярово всички овце са живи и здрави.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...