Най-големият страх на Бойко, е да не изгуби властта. Вижте го как се панира?

Най-големият страх на Бойко, е да не изгуби властта.
Вижте го как се панира?
Това е луд човек, не демократ, не политик - те приемат за нормално да губят властта.
Това е психопат и точно такива трябва да са вън от управлението...

Добри Божилов, автор на "Задругата"

2 коментара:

 1. За ликвидаторите няма нищо по-ужасно от нов видовден. Ден, в който ще трябва да се дава отговор на безброй"ужасни" въпроси.
  Например:
  Как така се получи, че социалистическа България, успяла да заеме място сред развитите страни, само след две десетилетия "преход", започнал след 1989 г., изпадна до положението на най-бедната държава в Европейския съюз? Има ли виновни за това? Кои са те?
  Как цветущи градини и полета се превърнаха в пущинаци, а китни села - в мъртвило?
  Как така се получи, че от крупен износител на плодове и зеленчуци България се превърна във вносител на тъпкани с нитрати и пестициди, а нерядко и генномодифицирани продукти?
  Как в България се пръкнаха най-едрите земевладелци в Европа с по милион(!) декари земя?
  Как модерни заводи, предприятия и пр. държавни имоти след разбойническа приватизация донесоха в държавната хазна жалки проценти от реалната си стойност? Облажилите се от този
  невиждан грабеж не са ли известни?
  Кой разоръжи, обезкръви и разгроми без война Българската народна армия?
  Кой ликвидира четири жизнеспособни блокове на АЕЦ "Козлодуй"?
  Кой осуети превръщането на България в енергиен и енергоразпределителен център и се хвалеше за този свой херостратовски подвиг?
  Кой осъди на нищета два милиона български пенсионери?
  Кой превърна България в непривлекателна държава за над два милиона нейни граждани, повечето от които в цветуща възраст?
  Кой разнебити българското здравеопазване, българското образование, българската наука, българската култура, българския спорт?

  ОтговорИзтриване
 2. муспи - Основен принцип в Ада за каквото и да е мероприятие е, избутването на нисшето отгоре. Но това значи ако Бойко Борисоф се назначи Тартор, да стане за ежедневен майтап на целия народ, раздухван от културния елит, защото е невъзможно идиотизма да се постави отгоре след като има култура. И на евреите за да поставят Цар върху омразната им България един умствено непълноценен ци$анин, се наложи първо да ликвидират културата. Да я приравнят с тази на дивашкия Запад, да я направят американска. Че в САЩ могат който си искат да поставят отгоре, защото без култура всички гласуват а гласовете не се броят и всички го знаят а никой не протестира, и не от страх като при диктатура - а защото не му пука. Без култура масите си живуркат кротко със скромната цел това живуркане да си продължава. В омразната им България, тази останала от комунизма култура, окастрена и задушавана от диктатурата и все пак оцеляла, беше нужно метлата на Демокрацията да махне само веднъж за да изчезне. В тези условия поставянето на урод отгоре е безпроблемно, и този урод е готов ако му кажат - махни България, да изпълни мигновено командата и отрапортува - служа на когото трябва! - забранено му е да каже на Новия Ред. Въобще му е забранено да казва каквото и да било, макар че речниковия му запас е като на едно псе. Лично той предпочита, пробутал го е при работни общувания, че предпочита да го наричат вместо псе - прасе, целейки се че прасетата произведени от дявола, ще го оценят като стремящ се към тях. Но знае че от него нищо не зависи, и всяко размърдване на почната под краката му, вдигане на кръвното или преяждане с попара която може сам да си прави, го паникьосва и лакейски се заглежда натам където трябва.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...