Да си спомним за Жорж - втория най-оплют, след Жан Виденов! Предупреди още тогава за Сорос и грабежа, който готвят...

Починал е Жорж Ганчев. Нека му отдадем почит.
И да признаем, че той беше честен човек. Може и да бе шоумен (все пак това е работил), но не изрече лъжа. Жорж беше патриот.
Да си спомним и, че той беше вторият най-оплют човек при соросоидния преврат през 1997 г. Жорж вярваше на Жан Виденов и дори подкрепи правителството му. Математически нямаше нужда от това, защото БСП имаше 125 гласа самостоятелно. Но той го подкрепи морално.
Предупреди и за готвения грабеж и за това, че слугите на Сорос идват, за да приватизират и плячкосат държавата, и да заробят следващите поколения със заеми.
Всичко това се случи. После Иван Костов, чрез контрола си над съдебната власт, му разби партията, и го изгони от политиката.
Но да си спомним "пърформънсите". До си спомним как го наричаха "Буратино" и как го охулваха неудържимо. Сорос добре плати тогава - и за протестите, и за плячката после.
Жорж си остана верен на България, а в книга ясно представи всичките си достижения в живота - вкл. фехтовката и участието поддържащи роли в Холивуд (той никога не е твърдял, че е бил супер-звезда).
Лека му пръст...

Добри Б.
19-08-2019