Излезе книгата, която върна турското робство, Русия е добра, а соросоидите побесняха, че не успяха да спрат...

https://lexicon.bg/store/book/1100/zadrugata
Нова книга се превърна в хит на пазара преди да е излязла, с рекордни ранни поръчки и фактически изчерпан тираж при излизането. Това е "Задругата" на Добри Божилов, която е буквално брутален отговор на цялата неолиберална и соросоидна пропаганда, че турско робство не е имало, а Русия е единствено враг на българския народ, който иска да го унищожи.
Книгата показва неизвестни факти за българската история, които ще накарат всеки да се почувства горд. Българите постигат невиждани тайни победи над своя поробител, благодарение на мистериозно братство, което бди над тях през цялото робство.
Ролята на Русия наистина е позитивна, без тя да е централен образ в книгата. Но според автора, това е историческата истина. Русия единствена от всички велики сили е направила нещо за освобождението ни. Всички други само са плели интриги и са се опитвали да извлекат ползи за себе си от събитията на Балканите и в Османската империя.
В "Задругата" обаче е показана не само помощта на Русия към България, но и обратното - как българите и стара България помагат на Русия да се превърне първо в истинска държава, а след това в световна империя.
Нещо, което малцина знаят, че се е случило...
"Прочетох тази книга на един дъх, а после още веднъж" - така известната писателка Здравка Евтимова коментира романа.
Отзивите от вече прочелите го са изключително вдъхновяващи - авторът е сравняван с Дан Браун и Умберто Еко.
"Аз съм български писател и нищо друго. В нашата история има събития, които дори фантазията на Дан Браун не може да измисли. Затова книгата е интересна. Ние сме един от най-великите народи в историята, да не кажа нещо повече. Един от най-великите, и това е поради скромност. Има истини, които трябва да се знаят, защото ще отворят пътя към бъдещето ни да е отново велико..." - коментира Божилов.
След като тогава - в най-голямата тъмнина, сме постигнали такива успехи, защо да не можем отново да изплуване от днешната тъмнина? Това е най-важният въпрос, който задава книгата...
Тя вече е в книжарниците, въпреки няколко различни заплахи за спирането и. Но най-сериозната заплаха е не от цензорите, а от това, че може да се изкупи бързо...
Вече е поръчан втори тираж.
Можете да я поръчате също директно на сайта на издателството... ТУК...

Г.Н.

1 коментар:

  1. Въпреки тоталнотго информационно затъмнение поредният протест на "жълтите жилетки" във Франция започна с операция "Охлюв" - АКТ 17
    https://www.facebook.com/RTnews/videos/401102790680262/
    Yellow Vest protest in Paris: Act XVII

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...