Защо "съюзникът" ни САЩ ни направи мишена на терористи с тези надписи на кирилица? ТОВА НЕ СЕ СЪОБЩАВА!

Защо нашият съюзник, поне по документи, САЩ, ни направи мишена на терористичен контра-удар, с публикуването на тези пълнители, надписани на кирилица, у терориста в Нова Зеландия?
Такива детайли НЕ СЕ СЪОБЩАВАТ! Това го знаят много добре службите и ако би засегнало американски интерес, биха го скрили.
Но за нас го съобщават. Непременно да се знае, че ние сме виновни за това, че някакъв психопат е убил 50 мюсюлмани. Та следващият атентат да не е в САЩ или Европа, а да е някъде тук.
Започвам да си мисля дори, че всичко е нагласено. Кой може да каже дали терористът наистина е надписал така пълнителите? Ами ако са го направили новозеландците? Известно е, че те са една от 5-те държави по света абсолютно верни на САЩ и ЦРУ, посочвани като "безусловни съюзници".
Защо да не го направят, та да отклонят терористичен удар от безценните европейци, които напълниха континента с мигранти, към относително по-мирната Източна Европа.
И още по-голям е срамът, че безродниците начело на държавата ни побързаха да подкрепят САЩ и да извадят още доказателства къде е ходил, какво е правил, как се е "вдъхновявал" от нас! Това е предателство. Това не се говори! Привлича терористи!
А най-важното е, че боевете на Шипка не са боеве с исляма. В тях са участвали и мюсюлмани! Те са боеве с тиранията!
Нека си спомним думите на Левски: 
"В нашата България не ще бъде така, както е сега в Турско. В нея всички народи ще живеят под едни чисти и свети закони... и за турчина, и за евреина и пр., каквито и да са, за всички еднакво ще е... Така ще е в наша България. Ние не гоним турския народ, ни[то] вярата му, а - царя и неговите закони, с една дума, турското правителство, което варварски владее не само нас, но и сами[те] тур[ци].
В Българско не ще има цар, а "народно управление" и "всекиму своето". Всеки ще си служи по вярата и законно ще се съди както българинът, така и турчинът. Свобода и чиста република."

Добри Божилов
17.03.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...