Книга обяви война на "комерсиалния патриотизъм"... Стана най-продавана не само между книгите, но и изобщо от всичко в Интернет...

https://lexicon.bg/store/book/1100/zadrugata
Ако отворите раздела за книги на един от най-големите он-лайн магазини у нас store.bg, пред очите ви ще се покаже първо "Задругата" на Добри Божилов, издадена от "Лексикон". Книга, появила се точно преди 5 дни, няма още и една седмица, и превърнала се в бестселър. И то не само бестселър между книгите, но и една от най-продаваните стоки в Интернет изобщо.
Успехът е абсолютно феноменален, и се дължи най-вероятно на уникалната ниша, която тя уцели. "Задругата" е изключително автентично патриотична, разбива митовете и подмените на историята, и се появява точно когато обществото е силно разочаровано от "комерсиалния патриотизъм".
Дали е по Божията воля, или случайно, но "Задругата", с нейните силно про-български послания, и пробуждаща националната гордост, се появи точно когато в политиката се случи поредния позор - опрощаването на дълговете на Мюфтийството в срамна сделка на ГЕРБ и ДПС. И протичащо под благия поглед на "патриотите" в управлението, които изчерпиха съпротивата си с няколко протестни декларации, но не дори и с намек да си развалят рахата с Доган и Бойко.
И в този момент излиза книга, която показва възпламеняването на светлина в най-тъмния период от историята ни и вади неизвестни факти за наши победи, за които не сме и сънували. Книга, която връща термина "турско робство" и показва истинската и корава съпротива на народа ни, постигнал реални резултати. Книга, която отново превръща Русия в положителен герой, след 30 години на неолиберал-атлантическо оплюване. Книга, която прогласява традиционното семейство, точно когато властта насила налага джендъри, трансове и всевъзможно алтернативни ориентации...
В списъка с книгите в този сайт, тя е посочена и като "Best Seller". Абсолютно изумително постижениие, при положение че още дори не е минала премиерата и. Тя е насрочена за 19 март от 18:30 ч. в Клуб "Книгата".
"Задругата" е книга за надеждата. За това след като тогава - в най-тъмните ни години, сме намерили светлина, и как да побеждаваме Мрака, защо да не можем и сега.
Вероятно жаждата за светлина от българина, превръща подобен творчески продукт в силно търсен и изкупуван на минутата.
Освен в store.bg, има я в книжарниците, а можете да я поръчате още в:


Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...