Боце, викам следващите оставки да са на 160 депутати с фотоволтаици... Крадат има няма 1000 пъти повече...

Трябва да знаете, че абсолютно не съм щастлив от това, че гръмна пореден бушон, който ще спаси големия проблем, дето има държавата ни.
Серията от оставки, всъщност изисква още една оставка. На тоя дето е знаел всичко това, можел е да разчисти много по-рано, но ги е държал. Държал ги е, докато "Биволъ" и "Свободна Европа" извадят смрадта на показ.
И едва тогава Бойко се сети, че "създал ГЕРБ, за да бори корупцията" и тези случки са недопустими?
Абе, Бойко, ти от "Биволъ" ли разбра за новия лукс на Цецо? Ами на Цецка? Ами на Вежди? Ами за парите, с които се купуват тия имоти, сега за пръв път ли чу?
Всички около теб, Боце, са си накупили апартаменти, и ти за пръв път чуваш! Ами схемите в РВД. Пълно с роднини, приятели и гербери?
Ама да оставим апартаментите и РВД? Ало, Боце, поне 160 депутата имат фотоволтаици! И от ГЕРБ, и от БСП, и от ДПС - от всички. Заради тях плащаме безумно скъп ток.
Нали ГЕРБ е за да бори корупцията? И за това ли не си чул още?
Какво сега? Една оставка на Цецо, голяма работа. Милионите си продължават да текат в лошата посока - от джоба на народа, в джоба на "цецовците".
Та, Бойко, нещо оставка? Като си знаел, което едва ли някой се съмнява, ти си им съучастник... Всички съучастници в оставка...
Поне аз така разбирам нещата...

Добри Божилов
27-03-2019

3 коментара:

 1. Има много просто решение, минаваш с едно не много голямо булдозерче от край до край докато не остане здраво парченце и това е, дори и да ги въстановят пак повтаряш същата процедура до пълен и категоричен, траен ефект. Тутална загуба, и проблема е решен!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Как Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ се кълне, че няма да приема мигранти-главорези? (11:40’)
  “Не се страхувай!” 25.03.2019
  https://eurocom.bg/shows/video/234-ne-se-strahuvai/9843

  ОтговорИзтриване
 3. Ами милиончева къде остана и другарката КУРнелия с цял завод

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...