"Истанбулската" си намери ново име - Национална стратегия за детето... Изземване на деца по телефонно обаждане, разпити в полицията, терор над родителите...

Известно е, че провалената Истанбулска конвенция в момента се пробутва под ново име - Национална стратегия за детето.
Получихме писма от притеснени читатели, които публикуваме, без редакция...
Здравейте,
Ако можете обърнете обърни внимание на това и помогнете!!
Съобщавам на всички, че на Коледа, 26 декември, правителството е публикувало Национална стратегия за детето 2019-2030 г.
Във всички случаи избраната дата не е случайна, защото има хора, които следят тези неща, но едва ли баш на Коледа биха го направили.
Аз се опитах да прочета тази Стратегия миналата седмица, но бързо потънах в казуалностите й, разпрострени на 73 страници, и я зарязах с идеята да се върна към нея в подходящ момент.
Междувременно прочетох становища от хора, на чието мнение се доверявам, а днес от ФБ приятел разбрах, че обсъждането на тая Стратегия приключвала фактически утре, след което - така предполагам - ще бъде внесена в Народното събрание и ония там ще я гласуват.
Искам да кажа на всички Ви кой както намери за добре да вдига пушилка, защото тази Стратегия е своеобразна компенсация на Истанбулската конвенция.
И понеже с нея не успяха, сега, най - общо казано, атакуват свещеното право на всеки от нас да отглежда детето или децата си, защото клаузите на този документ отиват натам, децата да се отнемат от родителите и да се поверяват на социалните служби, ако не се отглеждат "правилно".
Нещо на Норвегия ми миришат нещата или ако не е точно така, в тази посока са, не греша. Обръщам се към всички тук с малки деца, но и не само, разбира се. Не позволявайте това да се случи.
Веднъж прекатури ли се колата, пътища много, но нито един няма да стигне там, където ни се иска.
И конспирацията, чрез която се пробутва тази стратегия, на мен лично ми е най - голямото доказателство, че нещо не е наред.
Ние че сме в капан, в капан сме. Но ако и децата ги щракнат, свършено е с нас. И да знаете, че ако сме в един капан с децата си, все ще го преживеем, но като гледам, за тях е приготвен отделен...
На този линк над коментарите има линк към тази порочна Стратегия.
Който иска, да я чете, ако не вярва на написаното от мен. А аз само да кажа, че всеки момент ще ни забият удар по напречната греда и затова трябва да се стегнем - чака ни яростен бой.


Мира Манолова

Информация от друг читател:

Тук в Испания го приеха и след това стана страшно. Примерно на входа на всяко училище има номер на тел..... на който всеки ученик може да се оплаче от родителя си  по най невероятни поводи. Викат родителя в полиция захлахи глоби или дори изготвяне от работа. Ученика дори и да не е навършил 16г има право да смени пола си без да пита родителите си  Ако те се намесят. Пак телефон идва полиция!!