Гришата направи "Експортна фирма ЦСКА", а не отбор... Няма да се охарчва за титли... БФС и Домуса са му идеални да го спасят от "борба за титлата"...

Искам да светна всички ЦСКА-ри, защо всичко е нагласено в шампионата, и Гришата е вътре.
Та Гришата не му трябва ЦСКА-шампион и "гранд". Той създава "Експортна фирма ЦСКА" - за търговия с играчи. Името ЦСКА е по-добро от Литекс и затова взе отбора.
Гришата добре прави този бизнес, още от Литекс, но сега ще направи много повече пари. Взима играчи без договор или млади, и който стане читав, го продава.
В тази схема няма място за нерационални инвестиции, от типа "ЦСКА-шампион". Това струва много пари за играчи, или най-малкото - забавени приходи за задържане на играчи, за да играят за титлата.
Точно затова на Гришата му е супер схемата на Домусчиев и БФС, които гарантират титла на Лудогорец. Сега има признаци тази схема да се пренася към Левски, и пак на Гришата му е супер.
Има идеалното оправдание да не се бори за титлата. А второ-трето място може да изкара, дори след като разпродаде звездите.
Взима място за Европа, показва си играчите и продава.
А обикновените цесекари ще има да си чакат за титла.
Гришата обича парите, а не титлите. А ЦСКА е вече касичка, мениджърска агенция, а не отбор... :)

Добри Божилов, Фейсбук
Авторът е някогашен "левскар", зарязал футбола, след мутризацията му през 90-те... :)

1 коментар:

  1. 05SOFIA1207] БЪЛГАРСКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ
    by Биволъ май 2, 2011
    H. (C) ЛИТЕКС КОМЕРС Още един бивш борец и настоящ член на Българската федерация по борба ГРИША ДАНАИЛОВ ГАНЧЕВ (български гражданин, роден на 10-ти декември, 1962 г.), притежава верига бензиностанции и е един от тримата най-големи вносители на петрол в България. Фирмата му ЛИТЕКС КОМЕРС притежава и марката плодови сокове QUEEN. Ганчев беше един от първите лидери на организираната престъпност, който използва спортен отбор за пране на пари, чрез футболния клуб ЛИТЕКС в град Ловеч. Литекс е собственик и на базираната в Ловеч изба ВИНАЛ, която произвежда вино за местна консумация и износ, и водка за износ. Незаконните дейности на Литекс са свързани с контрабанда на петрол, финансови измами, пране на пари, изнудване и рекет.
    https://bivol.bg/05sofia1207-bg.html

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...